Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2020 13:43 - КЛАУС ШВАБ: ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ ЩЕ „ДОВЕДЕ ДО СЛИВАНЕ НА НАШАТА ФИЗИЧЕСКА, ЦИФРОВА И БИОЛОГИЧНА ИДЕНТИЧНОСТ“
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 881 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.11.2020 13:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  КЛАУС ШВАБ: ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ ЩЕ „ДОВЕДЕ ДО СЛИВАНЕ НА НАШАТА ФИЗИЧЕСКА, ЦИФРОВА И БИОЛОГИЧНА ИДЕНТИЧНОСТ“ 19 ноември 2020 г.

https://www.wakingtimes.com/klaus-schwab-great-reset-will-lead-to-fusion-of-our-physical-digital-biological-identity/?fbclid=IwAR3M69lR4tld0kOBBGXYgHrHj07dBQqqUIaAs866Vp3is9w3_AD-vD4o_SA

image


https://www.youtube.com/watch?v=ugRnjpXEwTo&feature=emb_logo

Тайлър Дърдън, Zero Hedge
Waking Times

Глобалистът Клаус Шваб даде да се разбере, че трансхуманизмът е неразделна част от „Голямото нулиране“, когато каза, че четвъртата индустриална революция „ще доведе до сливане на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“, което в неговата книга той уточнява, че е имплантирано микрочипове, които могат да четат мислите ви.

Както  подчертахме по-рано , „Голямото нулиране“ привлича потоп от свежо внимание вследствие на пандемията на коронавируса, която канадският премиер Джъстин Трюдо каза, че е „възможност за нулиране“.

Дневният ред се основава предимно на демонтирането на сегашната капиталистическа система в полза на по-голямо централизирано управление на технократите, което ще доведе до по-нисък жизнен стандарт, по-малък разход на гориво, по-малко граждански свободи и ускорена автоматизация на работните места.

Друг ключов аспект на „Голямото нулиране“ или „четвъртата индустриална революция“, както я нарича Шваб, е сливането на човека с машината.

„Това, до което ще доведе четвъртата индустриална революция, е сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“, каза Шваб пред Чикагския съвет по глобални въпроси.

 

Шваб продължи да обяснява как неговата книга „Оформя бъдещето на четвъртата индустриална революция“ е особено популярна в Китай, Южна Корея и Япония, като само южнокорейските военни купуват 16 000 копия.

В книгата Шваб с вълнение обяснява как предстоящата технология ще позволи на властите да „нахлуят в досегашното частно пространство на умовете ни, четейки мислите ни и влияейки на поведението ни“.

Той продължава да прогнозира, че това ще даде стимул на правоприлагащите органи да прилагат програми за предкриминални доклади в стила на малцинствата.

 

„С подобряването на способностите в тази област изкушението на правоприлагащите органи и съдилищата да използват техники за определяне на вероятността от престъпна дейност, оценка на вината или дори евентуално извличане на спомени директно от мозъка на хората, ще се увеличи“, пише Schwab. „Дори преминаването на национална граница може един ден да включва подробно сканиране на мозъка, за да се оцени рискът за сигурността на индивида.“

Schwab също така описва лирично за трансхуманистичната утопична мечта, споделена от всички елитари, което в крайна сметка ще доведе до създаването на човешки киборги.

„Технологиите на Четвъртата индустриална революция няма да спрат да станат част от физическия свят около нас - те ще станат част от нас“, пише Шваб.

„Всъщност някои от нас вече смятат, че нашите смартфони са се превърнали в продължение на самите нас. Днешните външни устройства - от носими компютри до слушалки за виртуална реалност - почти сигурно ще станат имплантируеми в телата и мозъка ни. "

Schwab също така открито подкрепя нещо, за което медиите все още твърдят, че е единствено област на дискусия за теоретиците на конспирацията, а именно „активни имплантируеми микрочипове, които нарушават кожната бариера на нашите тела“.

Глобалистът приветства пристигането на „имплантирани устройства (които) вероятно ще помогнат и за комуникация на мисли, обикновено изразени устно чрез„ вграден “смартфон, и потенциално неизразени мисли или настроения чрез четене на мозъчни вълни и други сигнали.

С други думи, „сливането на нашата физическа, дигитална и биологична идентичност“ се отнася до трансхуманистичната сингулярност и бъдещето, в което хората проследяват всяко тяхно движение и всяка мисъл, прочетена от имплантируем микрочип.

Не е „теория на конспирацията“, когато те открито ви казват какво искат да правят.

От Тайлър Дърдън  / Препубликувано с разрешение /  Нулев хедж






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39760653
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031