Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2022 13:23 - СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,ВЯРВАМ,ЧЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ!!!С БАТЕ КРАСИ,СЕ ДЖАНКАМЕ/ПЕТОЛЪЧКАТА,ПРЕЧИ!?!??/,НО ВЯРВАМ И В СВЕТЛИНАТА...:)))))))))
Автор: ka4ak Категория: Политика   
Прочетен: 12988 Коментари: 11 Гласове:
36

Последна промяна: 08.05.2022 12:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
03.02 00:43 - БРАТСКИ,ПО НАШЕНСКИ...:))))))))) 17:31 - "4.07.1943год.Борис III -Български войник,извън България,няма!"И МОЖЕ БИ ЗА ТОВА Е ПОГРЕБАН КАТО"Борис III Обединител"!!!
„Искаха и да им преведем техническата документация за бойните машини на македонски. Поради тази причина възникна известно напрежение между двете делегации. Бай Илия Гльозев - 90-годишен старец, съратник на Гоце Делчев, Даме Груев, Ванче Михайлов, тогава бе съветник на техния министър на отбраната Никола Клюсев, събра своите хора и ги смъмри: „С българите пишем с едни букви, имаме една азбука, говорим на един език, защо ви е превод?“, си спомня полковник от запаса Христо Станимиров.
Разказът е от първа ръка. Той е на полковник от запаса Христо Станимиров във в. „Преса“ от 2013. Полк. Станимиров бе началник-щаб на Военноикономическия блок на МО и национален директор по въоръженията.

„През 1999 г. правителството на Иван Костов реши да подари на Македония 100 танка Т-55 и 100 буксирни гаубици Д-20, калибър 122 мм. Освен това трябваше да предоставим и по един пълен боекомплект за тези оръжия. Тоест - по 42 снаряда за всеки танк и по 100 за всяка гаубица. Трябваше да осигурим за бойната техника още и резервни части, оборудване, инструменти за ремонт и поддръжка. Политическата договореност между двете правителства беше постигната, предстояха разговори между военни делегации за техническите параметри на споразумението. От българска страна аз ръководех техническите преговори.

У нас пристигна македонска военна делегация. В нея бе включен Илия Гльозев - 90-годишен старец, съратник на Гоце Делчев, Даме Груев, Ванче Михайлов. Тогава той бе съветник на техния министър на отбраната Никола Клюсев. Гльозев е служил в нашата армия като поручик в кашишкия полк в гр. Марица, а сега Симеоновград. Бил е командир на инженерно-сапьорна рота в полка.

Когато водехме разговорите с македонците, постоянно се пазаряха за условията на дарението. Те държаха да носят боята за боядисване на танковете от Македония, защото уж била антирадарна, направена по стелт технология. Което не беше вярно. Искаха и да им преведем техническата документация за бойните машини на македонски. Поради тази причина възникна известно напрежение между двете делегации.

Бай Илия Гльозев събра своите хора и ги смъмри: „С българите пишем с едни букви, имаме една азбука, говорим на един език, защо ви е превод?“

Така този благ и достолепен човек успокояваше духовете и тушираше напрежението. Преговорите бяха доста продължителни. Македонските офицери идваха у нас с два автобуса. Ходеха по магазините и купуваха кашкавал, сирене и всякакви продукти, с които пълнеха рейсовете, защото у тях беше глад и скъпо. Бай Илия се възмути от това поведение на сънародниците си, извика ме и помоли: „Христо, моля ти се, вземи нашите шофьори на рейсовете и ги разведи из София да разгледат. Както сме тръгнали по пазари, не можем да свършим работата, за която са ни пратили.“ Така и постъпих. Без автобуси македонците не можеха да ходят да пазаруват.

Веднъж заведох бай Илия в Симеоновград, където е служил. Поиска да види и чешмата, която е строил, когато е бил офицер, между Симеоновград и Харманли. Отидохме там. На чешмата има надпис, че е изградена от ротата на поручик Гльозев. Седнахме и той започна да плаче, като си спомни за младите офицерски години. В това време дойде едно семейство с две деца да си напълни вода. Аз ги попитах дали са чели надписа. Те потвърдиха. Попитах ги и дали са чували за командира на ротата, но ми отговориха отрицателно. Аз им казах: „Ето го.“ Мъжът и жената отидоха при него и започнаха да го прегръщат. Разцелуваха го. Бай Илия започна да плаче още повече. Седеше и сълзите му течаха и капеха по дрехите, а той бе облечен с черен костюм, бяла риза и черна папийонка.

Предоставихме танковете на Македония веднага след като приключи войната в бивша Югославия.

Когато се разпадна съюзната държава, сърбите си изтеглиха оръжията и техниката от гарнизоните в Македония и им оставиха само един счупен танк. Нашето дарение бе съгласувано с НАТО с цел да съдействаме на македонците за укрепване на националната им сигурност. После, след време македонски офицери са ми казвали, че нашите танкове и гаубици са респектирали албанците и така сме спасили страната им от бунтове и метежи на етническа основа.

Танковете и гаубиците, които дадохме, бяха използвани, но ние ги ремонтирахме и възстановихме на 100% до пълен ресурс за наша сметка. Подменихме всичко - радиостанции, шлемофони, двигатели, оръдията, веригите. Подарихме им ги като нови. Похарчихме доста средства от бюджета на МО - струваше ни няколко милиона лева. Колко, вече не помня.

Транспортна бригада на германската армия пък превози танковете и оръдията от България в Македония - по-точно от Кюстендил до поделенията на македонската армия. Разходите по транспортирането бяха поети от германците.

За Македония всичко бе безплатно. Успяхме да прехвърлим цялото дарение на 4 транша - по 25 единици от единия и другия вид. Трябва да кажа, че немците бяха перфектни. В типичен за тях стил организацията им беше безупречна - точни, стриктни и много акуратни. Само можем да се учим от тях. Просто бяха върхът. Дойдоха у нас с влекачи МАН, които теглеха платформи с по 22 моста. Такова чудо не бях виждал. Мановете се управляваха по GPS чрез сателит. Шофьорът само държи волана и взема завоите. Тези чудовища минаваха на 10 см от стълб, ограда или друго препятствие - просто невероятно.

Българските механик-водачи на танкове обаче събраха очите на немците.

Качваха танковете на заден ход на платформата само с една маневра на равно разстояние от ляв и десен борд. Какво правеха нашите? Подхожда танкът на заден към платформата и спира пред нея. Слиза механик-водачът, оглежда, после се връща в танка, хваща лостовете и газ. Без да гледа назад, няма и огледало за обратно виждане, освен това и куполът му скрива видимостта. И качва танка на равно разстояние 10 см от двата борда и точно в центъра. А това е машина, която тежи почти 37 т. Немците не повярваха. На платформата има маркери и когато не се спази разстоянието или тежестта на товара не е центрирана и се измести, местят се и те. Тогава се забранява на мана да тръгне, докато техниката не се претовари пак. А нашите танкисти го правеха това от раз. Германците се хванаха за главата и викат: „Ние такива супермайстори механик-водачи нямаме!“

Коментарът чака одобрение
Постинг:
Мнението за македонци и българи в Белград през 1980-та
Автор на постинга:
krumbelosvet


ЗАГЛАВИЕТО Р ОТ  ТОЗИ ПОСТ:24.11.2021 11:59 - СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,ВЯРВАМ,ЧЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ!!!ПРЕстъп радев,бсп и сие КЪДЕ СА ВИ ТРУПОВЕТЕ,БЕ...????И С БРАТЯТА СИ,МОЖЕМ,ДА СЕ СВЕТНЕМ,ЗАЕДНООО ПОКЛОН!!!

ПОСТА НЕ ЗАВЪРШВА С ТАГОВЕТЕ,А КОМЕНТАРИТЕ СА НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ НЕГО

ЗДРАВЕТО Е ДАР И НЯМА ЦЕНА!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СВОБОДНИ!!!


Здравейте в свободната зона на Блог.бг.Обяснявам за зоната.Никога не трия коментар!Няма модерация!Единствено автора на коментара може да го махне!
ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!
НИКОГА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛ НЕЩО КОЕТО СТЕ СПОДЕЛИЛИ С МЕН НА ЛИЧНИ!
Гласувай:
361. planinitenabulgaria - Сегашните спорове са плод на разделението на страните ни, планирано от Коминтерна.
06.02.2022 16:00
Същите тези комунисти днес в Македония и у нас, начело с клонинга на Путин в България, Радев, не разрешават сега на Македоншия да влезе в ЕС, а имат и резервен вариант - ако нещата тръгнат на релсите да се постави отбивачка като тези, които Вапцаров е поставял по пътя на влаковете и е причинил смъртта на 6 машиниста и големи материални щети. Това е една от задачите на Радев, другите му са да ни извади от ЕС и НАТО и да ни присъедини към ОНД. За тази чел той яхна простащината и благодарение на нея стана първият държавник в демократична страна начело с парламент, в която той командва задкулисно.
цитирай
2. radostinalassa - Та вие имате предложение ...
06.02.2022 17:37
дирекшън да си отидете в Индия. Какво не ви харесва?
цитирай
3. batogo - !!!:))) Чест и почитания за постинга, приятелю Качак!
07.02.2022 06:47
На времето, преди комунизЪма, имахме Цар Обединител Борис III, – чужденец, който обичаше България и българите, а сега имаме пРезидент /путински резидент/- разединител Радев, който обича пУтин и мрази България и българите.
Останалото много точно и ясно го е казал в коментара си planinitenabulgaria - Сегашните спорове са плод на разделението на страните ни, планирано от Коминтерна
цитирай
4. ka4ak - Vladimir Kachaklievhale ДА ИЗТРЕПАМЕ БРАТЯТА СИ,ЩОТО СА БОЛНИ ????НИЕ ГИ ПОКРЪСТИХМЕ И ИМ ДАДОХМЕ АЗБУКАТА!!!ЗНАЧИ,ДА ГИ ИЗТРЕПЕМ????ПОЗОР:((((((((((
27.02.2022 13:10
НЕПРОСТИМО????
23.02 20:12 - За капаните пред САЩ, ЕС, Великобритания и Русия
Автор: sylviastefanova Категория: Политика
Прочетен: 190 Коментари: 0 Гласове: 5
Няма по-голям проект от МИРА. Но елитите имат способността да се превръщат в клики и да си въобразяват, че са господари на Суверена. Затова в момента липсва Големият проект. А за Европа и нейните народи, той би означавал 100 години истински мир след края на Втората световна война, поне 100 години мир от днес - 22.02.2022, и поне ПЕТ десетилетия икономическо развитие без локални и изкуствено разпалвани конфликти. Без санкции, които наказват гражданите и фирмите и вместо да решават, създават нови проблеми. Без режисирани паравоенни конфликти. Без продуцирани ФАЛИТИ, СБЛЪСЪЦИ, ИКОНОМИЧЕСКИ и ФИНАНСОВИ КАТАКЛИЗМИ. За които няма виновни.
Липсата на ОБЕДИНЯВАЩ проект за МИР и на свързаната с него дългосрочна перспектива като sine qua non при подбора на елитите и при вземането на политически и управленски решения, обяснява:
1. цикличността на нерешените регионални конфликти;
2. възпроизвеждането на лишени от актуалност стари противоборства;
3. лошото функциониране на отношенията граждани-власт и сривовете в доверието към парламентите и правителствата;
4. опитите за подчиняване на съдебната власт като гарант срещу политическия произвол, без значение дали на национално или на европейско ниво;
5. легитимирането на преврати от една страна и на арогантни мерки срещу автентичните граждански протести, от друга;
6. прилагането на фейкове в международната политика;
7. употребата на медиите и тайните служби за нечистоплътни пропагандни и политически поръчки;
8. избуяването на сепаратистки тенденции;
9. разрушаването на конституционализма като основа на правовата държавност;
10. използването на заплахата от тероризъм и на „антикомунизма” като PR за маскирането на политически провали ;
11. „износът на демокрация” с обратен знак като гориво за разпалването на краен национализъм;
12. корупцията, трупането на дългове и пилеенето на държавни средства; критичното ниво на образователните системи; обществената депресия и обедняването на средните класи;
13. потъпкването на базови и всеобщо признати документи, които гарантират основните човешки права;
14. подкопаването на договори в сферата на отбраната, ограничаващи разпространението на ядрени и нападателни оръжия.
15. девалвацията на международните институции, които би трябвало да отстояват с абсолютна обективност и непоколебимост МИРА; и в същото време злоупотребата с власт на отделни техни представители;
16. третиране на сигурността в международните отношения като диктатура на по-силния голям господар;
17. кризи в дипломатическите отношения, които се използват за потушаване на пожари, вместо за изграждането на последователни ангажименти в голямата рамка на МИРА;
18. стигмагизирането на Русия като raison d"кtre за съществуването на НАТО и американското присъствие в Европа;
19. превръщането на ЕС в заложник и роб на интересите на САЩ;
20. кражбите на национален суверенитет и двойните стандарти в международната политика;
21. създаването на врагове, вместо на приятели и партньори в междудържавните отношения;
22. липсата на ЧЕСТНОСТ; овладяването и дирижирането на политиката от кръгове без мандат от Суверена.
Изброените по-горе зони на конфликти са части от пъзела на една деструктивна политика, която вещае мрачно бъдеще за Европа. В своята сърцевина тя подменя волята на Суверена, защото измества перспективата за свобода и МИР с проектирането на „настоящи” или бъдещи войни, а оттук и на вечни ограничения и санкции.
Такова ли е желанието на европейските граждани в качеството им на Суверен? И пита ли ги някой? Не народите започват войните и пандемиите. Не те предизвикват икономическите кризи и банковите фалити. Защото на тях те носят разруха, бедност, убити мечти, кръв, невинни жертви, мъка и смърт. Тогава защо се потъпква волята им за мир, просперитет, свобода и благоденствие? Защото е по-лесно да си измислиш враг и „възправяйки се” срещу него да препираш собствената си биография. Подобни илюзии няма да измамят никого. Те пречат на политическата класа да осъзнае реалностите, в които се намира и я затварят в КАПАН.
Сигурно поради тази причина и САЩ не забелязват, че отдавна не предлагат нищо смислено на света. Нищо, освен конфликти, санкции, разузнавателна дезинформация, ипотечни кризи, фалити на банки, скъпи енергоресурси и държавни дъгови книжа. Няма я американската мечта. Няма ги истинските американски лидери. Потънали в самодоволството на първа геополитическа сила, във Вашингтон явно не осъзнават, че от години функционират в условията на повтарящи се електорални кризи. Че е време, ако искат да заздравят устоите на своята демокрация, да направят изборна реформа и да преминат към пряк вот на своите президенти. Необходими са им и промени в американската Конституция. Защото най-силният лидер в света (ако приемем подобно определение за американския президент) е всъщност фигура, която може да бъде бламирана и лишена от функциите си във всеки момент. И то по силата на т.3 и т.4 от ХХV Поправка на тяхната конституция. Вече няколко президента, сред които Обама и Байдън, се борят, за да предпазят САЩ от дефолт, настоявайки да се увеличи таванът на американския дълг преди ежегодния краен срок 18 декември. Който се интересува, може да проследи в какво се изразява външнополитическата активност на САЩ след всяка отпусната глътка въздух по въпросите с дълга и американската свръх задлъжнялост. Според цитираната поправка, и държавният глава, и определен брой оправомощени лица могат да внесат писмена декларация, че американският президент не е в състояние да упражнява своите права и задължения. В този случай функциите му веднага се поемат от вицепрезидента, а това не винаги е най-добрият избор. Затова следва да се има предвид, че есента е винаги кризисен момент от функционирането на американската държавност. И че по странно съвпадение (ще дам няколко примера като факти и без да правя заключения) и украинският майдан (21.11. 2013), и истерията с предстоящата инвазия на Русия в Украйна, и нахлуването в Ирак (на 5.02.2003, държавният секретар Колин Пауъл държа своята 76-минутна реч пред Съвета за сигурност на ООН) винаги стартират в месеците след сакралната дата 18 октомври. На тези обстоятелства е добре да се гледа с разбиране и предпазливост, защото те донякъде обясняват защо е толкова трудно да се води ПОЗИТИВЕН диалог със САЩ. И каква е неговата цена за най-висшия американски политически ешелон.
В КАПАНА на илюзиите пребивават и елитите на ЕС, които отказват да признаят, че в Европа отдавна няма комунизъм и комунистически страни. И затова антикомунистическият им и антируски патос изглежда излишен и лицемерен. Пещерното отношение към Русия е особено неприемлива за страни като Франция и Германия, които през 1951 г. създадоха Европейската общност за въглища и стомана като първа стъпка за постигането на траен мир, а днес като ученички се оправдават, че имат дипломатически връзки с Москва и че изграждането на „Северен поток 2” може да осигури на съюза икономически растеж. Сякаш търговията не е най-сигурният път към мира, откакто свят светува. Ако трябва да се направи обективна оценка за вредите и ползите, нанесени на Европа през последните 30 години, положителният баланс ще бъде в полза на Русия, вместо на САЩ. Затова желанието да се „самоубиваме” от любов към чичо Джон вече наистина заприличва на патология . Европейските граждани нямат вина за недалновидната политика, която вместо да кооптира Русия към евроатлантическата система за сигурност, от почти 20 години бламира руските инициативи и работата на съвместните формати за партньорство. Резултатът е нови разделителни линии, напрежения и конфликти. Мантрите, че днес „трябва да изтърпим” лишения, за да си гарантираме мира, са лъжа. Така, както сигурността на една държава, не може да бъде за сметка на друга и просперитетът на дадена страна, не може да бъде за сметка на останалите. Време е ЕС да изправи гръбнака си, да дефинира ясно своето място в световната политика и да даде доказателства, че на първо място поставя интересите на своите народи и граждани. Защото те са Суверенът. И защото, когато има опасност един кораб да се отправи към дъното, сменяш кормчиите, а не го пълниш от солидарност с вода.
В КАПАНА на илюзиите и на вулгарния популизъм е заклещена и Великобритания и това е омерзително. Как иначе да обясним призивите на Борис Джонсън за обединение на „всички” …на всички, но срещу какво? Срещу започналата и незапочнала хипотетична руска инвазия в Украйна? Едва ли точно г-н Джонсън е подходящ за говорител на истината и за защитник на европейските интереси, след като на 31.01.2020 г. Великобритания престана да бъде част от ЕС след 47 години членство. Няма как европейците да забравят, че г-н Джонсън бе сред най-пламенните агитатори на Брекзит. В историята са записани думите му, че „можеш да изядеш тортата и да ти остане от нея”. Както и лъжливите внушения, че Великобритания дава на Евросъюза 350 млн. лири седмично и е по-добре тези пари да отиват за здравеопазване. През септември 2019 г. Върховният съд на страната постанови, че премиерът Борис Джонсън незаконно е прекратил работата на парламента, злоупотреявайки с властта си. Според редица коментатори целта му е била да не позволи на парламентаристите да попречат на курса към Брекзит. След решението на съда, „Гардиън” излезе със следното заглавие:” Борис Джонсън е лъжец. И трябва да плати цената”
Дори и да не направи нищо повече, името на Борис Джонсън ще остане в историята като мъжът, който лъга толкова много, че почти счупи конституцията, написа изданието. „Всеки лидер, който уважава отговорностите си, които идват с високата длъжност и има някакъв срам, незабавно би подал оставка…” И по-нататък:” Джонсън е посветил кариерата си на хардлайнерите, които искат тотален срив на ЕС. Той спечели ръководството на консервативната партия с тяхната подкрепа, използвайки реториката, с която преди време Найджъл Фараж подлъга електората си”. Това е красноречиво. Но има и още.
В началото на февруари т.г. Блумбърг, позовавайки се на „виден член на Консервативната партия” информира, че отстраняването на Борис Джонсън от поста му е "неизбежно". На 12 този месец британският премиер получи списък с въпроси от лондонската полиция, на които трябва да отговори, заяви негов говорител, цитиран от Ройтерс. Джонсън е изправен пред растящ бунт на торите, заради съобщенията за партита на Даунинг стрийт по време на локдауна, а това обяснява усилията му чрез антируска реторика да изпере имиджа си. И да отклони вниманието от резултатите от Брекзит и собствената си политика. Защото още през ноември 2021 г. , когато вече бе в ход мероприятието „Русия-Украйна” , Ричард Хюз, ръководител на Службата за бюджетна отговорност, коментира пред Би Би Си , че напускането на ЕС „ще доведе до намаляване на британския БВП с 4% и че в дългосрочен план Брекзит е по-сериозна заплаха за икономиката на страната, отколкото пандемията”. Което от своя страна обяснява, грубо казано, на кого му трябва чужда торта , чужди пари и блокирането на чужди банкови сметки. Извън стратегическата задача да се стимулира разпадането на ЕС.
И Русия е в КАПАН. Нейната най-голяма илюзия е носталгията и прозиращото зад реториката й желание да има за главен партньор Вашингтон. Макар и разбираем, този рефлекс де факто ограничава възможностите й за дипломатически и политически ходове. Защото и към момента САЩ последователно създават претексти, за да разбиват и ограничават развитието на ЕС и т.нар. постсъветско пространство. Или поне такива са видимите резултати от политиката на Вашингтон. Слабата, наплашена, периодично връхлитана от външни кризи и въвличана в изкуствени конфликти Европа, е удобният послушник, който няма силата да се конкурира с монопола на долара. Или с експанзията на китайската икономика. Което означава, че и в следващите десетилетия Европа ще се нуждае от още някого.
Какво й предлагат Щатите обаче? Отдавна Америка няма позитивен Проект. Какво й предлага Русия освен доставки на газ, които се интерпретират като форма на едностранна зависимост?
Разбираеми са страховете на всяка държава от нарушаване на териториалната й цялост. Как обаче може успешно да се противодейства на кампаниите за подстрекаване към война?
И дали, ако някой притежава пушка и я държи до вратата си, това непременно означава, че ще нападне комшията? Къде в международните отношения изчезна презумпцията за невиновност до доказване на противното, която е базова в правото? Кампанията за предстоящата инвазия на Русия в Украйна, на която бяхме свидетели през последните месеци е без прецедент. По същество тя беше организирано, вербално, информационно и политическо насилие срещу спокойствието на хората в Украйна и Русия чрез разпалване езика на омразата. И въпросът „защо се стигна дотук” първо трябва поименно да бъде отправен към лицата, лидерите и структурите, които стартираха това активно мероприятие. Е, постигнахте ли вашите цели? Какъв ще е резултатът за международната архитектура на сигурността след пламенните ви усилия? По-добър или по-лош? Правите ли разлика между военна интервенция и дипломатически ходове по признаването на една самопровъзгласила се държава? Кои са следващите ви набелязани жертви освен Русия. Украйна. И страните от ЕС? Нищо, че още не го осъзнават.
Русия също няма глобален и вдъхновяващ Проект, извън усилията й да заздрави своята държавност, да запази сигурността си и да си върне ролята на фактор в международните отношения. Това обаче са национални и вътрешнополитически цели. Парадоксът е в това, че миналото величие на Руската империя, а впоследствие и военната мощ на СССР, днес са „слабите точки” на Руската федерация. Защото по рефлекс провокират недоверие или умишлено раздухвана омраза, реваншизъм и злоба.
Това ме кара да се замисля дали не е време Русия да се самоопредели като европейска държава. А след това като всичко останало.
Тагове: Великобритания, война, мир, капани, САЩ, Русия, ЕС, санкции, популизъм, обединяващ проект
24.02 00:20 - СИЛВЕ,ПРИЕМИ,ЧЕ СИ АНИ!ПОЧТИ НЕ ВИЖДАМ!!?А ТОЛКОВА МИ СЕ ИСКА,АНГЛИЧАНИТЕ,ДА СА ПРЕЦАКАЛИ,ДЕТЕТО СИ...
7. ka4ak - Въпрос за трилиони:Защо световната власт,борейки се с модерната болест,е измислила инжекции за здравите,а не лекарство,за болните?
17.11.2021 19:11
АНИ,КОВИД Е ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ!ТРЪМП,ГО ИЗЛЕКУВАХА ЗА 1 ДЕН/ИЗЛЪГАХА ГО,А 1 ОТ ЕКИПА Е СЛОЖИЛ АНТИДОТА!!!/,А ВЕЧЕ ПУСНАХА 150 ТРИЛИОНА,ТА ДОКАТО НЕ СЕ ПОВТОРИ 1929 ГОДИНА,АНТИДОТ ЦЪЪЪ...:(((((((((
"28.01 14:59 - КОФТИ,МОЖЕ ДА НЕ ПУСНАТ,АНТИДОТА.... 13:44 - СЛЕД КАТО НИ СГОТВИХА,ЗАРАДИ ТРЪМП,ЩЕ ПУСНАТ ЛИ АНТИДОТА,ПРИЯТЕЛИ.....
22.01 03:46 - OСЛЕПЯВАМ,НО ТРЯБВА ДА ВИ СВЕТНА,ПРИЯТЕЛИ!ТРЪМП Е ВИНОВЕН,ЗА КОВИД,ЩОТО,НЯМАШЕ ВАРИАНТ,ДА ГО СВАЛЯТ!!!АЗ ЗА ТОВА СЪМ ЗАБРАНЕН,ЩОТО ВИ ЗАМИСЛЯМ.....
1898г.БАЙЕР ПУСКА ХЕРОИНА,КАТО ПАНАЦЕЯ И НАРКОТИЦИТЕ,СА УБИЕЦ НОМЕР 1 В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО/НЯМА КОЙ ДА ТИ КАЖЕ,ЧЕ НЕ ДИШАШ/ПРЕСКАЧАМ,ЦЯЛ ВЕК/ТРУДНО ПИША/ТАЛИБАНИТЕ ИЗКОРЕНЯВАТ МАКОВИТЕ ПОЛЕТА,ЩЪКАМЕ,КАТО ИЗОГЛАВЕНИ,БУТАТ БЛИЗНАЦИТЕ,АФГАНИСТАН,ЗАКОН 24 ЧАСА БЕЗ СЪДИЯ!!!РАЗПУКВАТ НИ ПО ЛЕТИЩАТА,ФАЛШИВО ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ,165 $ БАРЕЛ И 4 ТРИЛИОНА ДОЛАРА/КОИТО ПЛАТИХМЕ 08 09 10 11????/ОБАМА ЦЪФНА В ТУРЦИЯ 08 И АРАБСКА ПРОЛЕТ И ЕВРОПА Е ЗАЛЯТА,ТА БЕЛКИМ ВИ СТАНЕ ЯСНО,КАКВО НИ СПРЕТНАХА ДЕМОКРАТИТЕ.....ЩОТО НЕ ВДЯВАТЕ,
Проф. Люк Монтание: Коронавирусът е създаден в лаборатория.......ЛРЕДИ ГОДИНА,откривателя на ХИВ,вируса на СПИН.....
Постинг: ТРЪМП,ГО ПРЕЦАКАХА,МЕН МЕ ЗАБРАНИХА,ПРИЯТЕЛИ!ЧЕТЕНЕТО Е ТРУДНА РАБОТА,А МИСЛЕНЕТО,СЪВСЕМ.....
Автор на постинга: ka4ak "
БЛАГОДАРЯ ТИ АНИ!ОБАМА ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ,МАГНИТСКИ!!!ВЛИЗА ТРЪМП,РУСКИ ХАКЕРИ,СВЕТОВНИ МЕДИИ,МИ ТУ,СЕКС ОБВИНЕНИЯ,КОВИД НА ПАЗАРА В У ХАН,ЧЕРНИТЕ ЖИВОТИ,ПОЩИ,КАПИТОЛИЯ,ЦЯЛ МАНДАТ,БЕЗ ВОЙНА,ДАЖЕ И "СТАЖАНТЪТ"ИЗЧЕЗНА!!!ТА СЛУЧАЙНИ НЕЩА,НЯМА!!!
Коментарът чака одобрение
Постинг: За капаните пред САЩ, ЕС, Великобритания и Русия
Автор на постинга: sylviastefanova
24.02 01:13 - ПРОЗРЕНИЕ...
10.02 21:17 - " Тези и още много други неща ще се случат, но помни - нищо не е случайност." ":)))
Vladimir Kachaklievhale
11 септември 2021 г. · Споделено с: Публично
Пърл Харбър,обяснява, ХИРОШИМА и 11 СЕПТЕМВРИ
Автор: ka4ak
Постинг: Глупакът
Автор на постинга: hisazul
Коментарът чака одобрение
Постинг: За капаните пред САЩ, ЕС, Великобритания и Русия
Автор на постинга: sylviastefanova
Редактирай | Изтрий
24.02 06:13 -СИЛВЕ,КАПАНА ЩРАКНА????БАЙДЪН СИН,ДАДЕ ФИРА,А ТАТКОТО МАХНА ТРЪМП И ПУТИН МУ ПОМАГА, А ВОЙНАТА Е ФАКТ,ПЪК СЪМ ДАЛ РЕЦЕПТА ЗА СБЪРКАНИ ПРЕЗИДЕНТИ:
22.03.2009 17:54 - @66
Не работи,защото никой не иска да работи!Но да карам поред.
Като президент Моралес показва как се държи надрусан президент!Ако залата беше в час,щяха да го обявят за нежелана персона и да го изгонят!След това по линията наООН,щяха да предприемат стъпки държавите членки на ООН,да не допускат Моралес до тяхна територия.След това с резолюция на ООН щяха да предприемат икономически санкции срещу Боливия,заради недопустмото държане на техния президент,който със своето държане проваля решението на Генералната Асамблея наООН ОТ 1998г.
Не случайно наблягам на зависимите и че това е болест и че трябва да се лекуват!Основния проблем е че искат да ги лекуват с медикаменти,което е пълен провал и само задълбочава проблема!Лечението което е доказало възстановяването на зависимия и връщането му в живота като пълноценен индивид е без никакви медикаменти,а само осигуряване на чиста среда без наркотици за 15 месеца.Тука лекарите трябва да се обучават и да не им се разрешава да се опитват да лекуват,без да имат намерение да излекуват!Миналата година видя как светът опука3000 милиарда долара и по всяка вероятност ще се оправи.При координирани действия на всички страни подписали конвенцията,само след 3 години проблема може да бъде решен!Тези 320милиарда няма да могат да разрушат общите усилия,ако искаме да се справим!
Аз за това искам всички да се включиме в борбата за да опазим децата!Искам между децата да няма зависими,за да не заразяват и други деца!За това искам да се правят тестове в училищата,за да може да прекъснем заразата още при първите опити,а не когато вече е късно!Високата гласност на всеки един случай и незабавните мерки,пред погледа на обшеството ще мобилизират всеки един да е съпричастен и да участваства активно за решаване на проблема.Това не става някъде другаде,то става пред нас и можем да го решим и да покажем и на другите,как да се реши проблема.
Аколкото до легализацията,в момента няма граница,като искаш да употребяваш,отиваш в Холанндия и си употребяваш!Тука не може!
Постинг: Застрашена е националната сигурност на България!
Автор на постинга: ka4ak
Коментарът чака одобрение
Постинг: За капаните пред САЩ, ЕС, Великобритания и Русия
Автор на постинга: sylviastefanova
цитирай
5. ka4ak - ????Комитет на АБПФК,остана в сградата на Позитано 20...:(
18.03.2022 22:12
6. ka4ak - ДНЕС 30 г.С НОВА КРАТУНА!!!И 20г.БРЪМБЪРИТЕ-БИТЪЛС...
16.01.2021 20:01
ГОРБАЧОВ ВКАРА ВОЙСКИТЕ В ЛИТВА?СПРЕТНАХМЕ ПРОТЕСТ ПРЕД СЪВЕТСКОТО И РУСКОТО И МИТИНГ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СА!А АЗ СИ ДРЪНКАМ ЯКО....СЛЕД КРАЯ,С ДВАМА ПРИЯТЕЛИ /БЕШЕ ТОПЛО/И ПЕШАЧКАТА КЪМ ЛЪВОВ МОСТ,ЗА ТРОЛЕЯ КЪМ ЛЮЛИН,НО ПРЕДИ ДА ПРЕСЕЧЕМ,МЕ ХАЛОСАХА С ВЕСТНИК,АМА С АРМАТУРНО ЖЕЛЯЗО Ф-32.....ОКАЗА СЕ ЗКПЧ,НО НЕ РАЗРЕШИХ,ДА СЕ ВДИГА ШУМ,ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ НА ЖЕНА МИ,ЖИВЕЕХА В КОМУНИСТИЧЕСКИ БЛОК В ГАБРОВО.....ЖЕНА МИ ПРАВЕШЕ РИВАНОЛ И КИСЛОРОДНА ВОДА/ЩОТО НЯМАШЕ!!!/ ЗА ПИРОГОВ....ТА 99.8 КВ.САНТИМЕТРА ПЪРВО БЯХ С НЕМСКА ТРУПНА КОСТ/С ВРЪЗКИ/,А 17г.ПО КЪСНО СЪМ СЪС СПЛАВ С ГАРАНЦИЯ МИЛИОН ГОДИНИ/СТАНЦИЯ МИР/,ТА БЛАГОДАРЯ НА Д-Р СТАНИШЕВ,А И ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ,ЗАЩО СЪМ ЗАБРАНЕН......


ВВС на Кралство Испания изпрати 4 изтребители за охрана на небето ни 11.02

интербригадисти 36-39 г.Испания диша прахта на Царство България...

Сталин се кефи,500 тона испанско злато са прехвърлени с кораби до руското пристанище в Одеса,а картината на Пабло Пикасо "Герника" става символ за безсмислието на войните...
цитирай
6. ka4ak - Vladimir Kachaklievhale 24 март · Споделено с: Публично
03.05.2022 13:57
12:27 - ИВО И МОЙ ПРИНОС Автор: ka4ak....
УКРАИНЕЦЪТ НИКИТА ХРУШЧОВ,СПРЕТНА КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТТА,УЧРЕДИ НАГРАДА И НАКАРА ШОСТАКОВИЧ ДА НАПИШЕ МУЗИКАТА,ЗА ФИЛМА СТЪРШЕЛ!!!ПОПИЛЯ УНГАРИЯ И ПУСНА НАРКОТИЦИТЕ,ЗА ПРОГРЕСИВНАТА ЗАПАДНА,МЛАДЕЖ„“????....СВАЛИ СИ И ОБУВКАТА В ООН.....:(((((((((
Постинг: Безизходица
Автор на постинга: ugov
цитирай
7. ka4ak - С БАТЕ КРАСИ,СЕ ДЖАНКАМЕ/ПЕТОЛЪЧКАТА,ПРЕЧИ!?!??/-БЕЛКИМ,СЕ СВЕТНЕЕЕ...:)
13.05.2022 13:24
Vladimir Kachaklievhale
1 дни · Споделено с: Публично
09:55 - КРАСИ,ПО ИНТЕРЕСНО Е,ПРЕДИ 80 г.,КОГАТО ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ,Е ОБЕДИНЕНО...:)))
През 1942 г. се взема решение с цел улесняване на студентите от Македония да се създаде университет в Скопие.!!!:)))))))))
Коментарът чака одобрение
Постинг: Предателите комунисти преди 20 години
Автор на постинга: krumbelosvet
12.05 12:49 - 3. krumbelosvet - "Когато Царство България е обединено"ЩЕШЕ ДА СТАНЕ КАТО СЕВЕРНА ДОБРУДЖА,АМА ЦАРЯ...:(((((((((
krumbelosvet написа:
Какво "обединение", за ОКУПАЦИЯТА на Гръцки и Югославски земи много скоро плащаме тежки репарации...

Съгласно плана университетът трябва да започне своята работа през учебната 1942/1943 г. Постановлението на Министерския съвет за откриване на Университета в Скопие е публикувано в Държавен вестник, бр. 4 от 6 януари 1943 г., а приемът на студенти започва през есента на същата година. Скопският държавен университет „Цар Борис III – Обединител“ е тържествено открит на 19 декември 1943 г. Сред гостите при откриването са министърът на народното просвещение проф. Борис Йоцов, първият ректор на Софийския университет акад. Александър Теодоров-Балан и председателят на Македонския научен институт проф. Никола Стоянов.
За ректор на университета е избран професорът по философия от Софийския университет Атанас Илиев.

Коментарът чака одобрение
Постинг: Предателите комунисти преди 20 години
Автор на постинга: krumbelosvet

ДО 30 АВГУСТ 44,СА ИНВЕСТИРАНИ В МАКЕДОНИЯ 74 МИЛИАРДА ЗЛАТНИ БЪЛГАРСКИ ЛЕВА!!!:)))))))))

ИНФРАСТРУКТУРА!!!УЧИЛИЩА,ЧИТАЛИЩА,ЦЪРКВИ,КМЕТСТВА...!!!ВИЖ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА,НЯМА РАЗЛИКА!!!
ДАЖЕ Ж П ГИНИЯ СКОПИЕ СОФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
8. ka4ak - ПОСИПВАМ СИ ГЛАВАТА,С ПЕПЕЛ!!!ОПАСНО ИМЕ...:(((((((((
15.06.2022 20:31
20:19 - КАТО БЪЛГАРИН,СИ ПРИЗНАВАМ,ЧЕ НИЕ СМЕ,виновни...:(((((((((
"15.07.2020 20:38 - ПРИЯТЕЛИ, велик княз Владимир покръства цяла Киевска Рус!ЯВНО СМЕ ГИ СВЕТНАЛИ,НЕ САМО С БУКВИТЕ.....
Здравейте,не претендирам за ПАНАЦЕЯ,но стотиците ми Внуци и Внучки ми дават увереност,че има зрънце Светлинка...
13.02.2009 22:19 - ИМАЙ ЦЕЛ!
Това казвам на комунарите,които свободни започват на ново живота си! "

ПЪК И КНЯЗА,МИ Е АДАШ...:)))))))))

Коментарът чака одобрение
Постинг: НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША НА РУСКИ
Автор на постинга: nbrakalova
цитирай
9. ka4ak - :(((
17.07.2022 14:33
14:19 - КРАСИ!!!"Спомнете си приказката за неволята и разберете,че докато не започнем сами да работим,ще продължим да викаме неволята!!!:)))":(((
09.07.2021 13:13 - ПРИТЧАТА МИ,ЗА "КЬОРАВАТА НЕДЕЛЯ",ЕСТЕСТВЕНО В ДЕНЯ НА МАЙСТОРА...:)))
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 13515 Коментари: 26 Гласове: 28

Последна промяна: 09.07.2021 13:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog Постингът е бил сред най-популярни в Blog
12.04 15:30 - КАТО,ДЪРТ ЧОРБАДЖИЯ,ПЪК И МЪРЗЕЛ,ДА ВИ ДАМ,АКЪЛ:)
В КАЛТА,С КЪСМЕТ,НАМИРАШ ДИАМАНТ,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,НЕ СЕ КОПИРА:(

ПРОХОЖДАЙКИ В БИЗНЕСА МИ,2 ПРОВИНЦИАЛНИ НАЧИНАЕЩИ СТУДЕНТЧЕТА В МЕИто,СИ БЯХА УРЕДИЛИ 17 СЕРГИИ В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА СОФИЯ!!?ДАВАХ ИМ СТОКА,БЕЗ ПАРИ И ЗА ТОВА,МИ ДОКЛАДВАХА ВСИЧКО!!!НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ ЕДНА ОТ СЕРГИИТЕ,РЕДОВНО ОТЧИТА 1000-1500лв.В ПОВЕЧЕ!!!
ПРЕДЛОЖИХ,ТОВА МОМИЧЕ ДА ГО СЛАГАТ,НА УЖ,ПО СЛАБИТЕ МЕСТА!РЕЗУЛТАТА,БЕ СЪЩИЯ,ДАЖЕ,НА 7 СЕРГИИ,РАЗЛИКАТА СКОЧИ НА 3000-4000лв.!!!ИСКАХМЕ,ДА Я РАЗМНОЖИМ,НО ЦЪЪ...:(

ТА,НЯМА НУЖДА,ДА ВИ ДАВАМ, ХИЛЯДИ МОИ ПРИМЕРИ!?НАЛИ...:)))
Единият и Момичето,са преуспели МИЛИОНЕРИ!!!другия,се заПиля по Света и ми се губи,след световното 94г.,А БЕШЕ УРЕДИЛ СЕРГИИТЕ...:(

Постинг: ПОРТАЛ...ИЛИ,ПО ПРОСТО...НАРОДЕ????

Автор на постинга: ka4ak

ПОСТА НЕ ЗАВЪРШВА С ТАГОВЕТЕ,А КОМЕНТАРИТЕ СА НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ НЕГО

ЗДРАВЕТО Е ДАР И НЯМА ЦЕНА!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СВОБОДНИ!!!


Здравейте в свободната зона на Блог.бг.Обяснявам за зоната.Никога не трия коментар!Няма модерация!Единствено автора на коментара може да го махне!
ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!
НИКОГА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛ НЕЩО КОЕТО СТЕ СПОДЕЛИЛИ С МЕН НА ЛИЧНИ!
Нагоре


Тагове: България, род, можем, мисъл, заедно, истина, памет, корен,

Коментарът чака одобрение
Постинг: Социализъм, Русия и бедност.
Автор на постинга: krumbelosvet
цитирай
10. ka4ak - НАРОДЕ????
19.08.2022 15:41
14:58 - МИШО,С ПРИЯТЕЛСКИ РЕБУС...:)))))))))
06.06.2009 19:05 - Аз се чувствам,гражданин на България!
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 40013 Коментари: 121 Гласове: 2Мой дълг пред Родината е да гласувам!Мое право е да потърся сметка,ако са злоупотребили с гласът ми!И ще я потърся!А Вие!?
Нагоре


Тагове: граждански права, не се страхувай,

27. ka4ak - Тъй като едното от писмата,бе до комисията която работи закона за държавния служител,бях поръчал на куриерската служба,да я уведомят!
16.03.2012 21:48
Предполагам,че не са написали :
До парламентарната комисия по бюджет и финанси
а може би:
До законодателната комисия
и за това получих следния отговор:
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
НАРОДНО СЪБРАНИЕ
N ПГ-2194-Б-38
София,14.03.2012г.
/Моля,цитирайте при отговор/
Уважаеми господин Качаклиев,
По повод Вашето отвоено писмо Ви уведомяваме,че в
Народното събрание няма Законодателна комисия.Съгласно чл.87 от
Конституцията на Република България право на законодателна
инициатива имат всеки народен представител и Министерския съвет.
Постоянните парламентарни комисии само подпомагат Народното
събрание при обсъждането и приемането на вече внесените
законопроекти.
Гражданите могат да предоставят своите предложения за
усъвършенстване на действащото законодателство на народен
представител от техния избирателен район или на съответните ресорни
министри.

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА
НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ
НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ:подпис
ЕВГЕНИЯ ИЛИЕВА

Благодарен съм,за бързия отговор!
цитирай

66. ka4ak - Светла,това е единствената свята и чиста личност,която обединява и е идеал за нацията ни!Всеки си го е овесил в кабинета!Нека се потрудят,а ТОЙ ще ги гледа!!!
24.02 09:55 ka4ak написа: Все пак нали трябва да стъпим на нещо!!! Базата,Основата,Моралът е ясен!!!
какво не трябва да правим,защото е гибелно за България и за Нас самите:
1.ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПЕТНЯТ ИМЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ
2.ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НЕПРОСВЕТЕНОСТТА НА НАРОДА НИ И ГО ГРАБЯТ, УЖ БИЛИ ПО-УМНИ И УЧЕНИ, А ВСЪЩНОСТ ЛУКАВИ И ХИТРИ
3.ЗА ТЕЗИ, КОИТО НАСАЖДАТ ОМРАЗА МЕЖДУ ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ В НАШЕТО МИЛО ОТЕЧЕСТВО, БИЛО НА ЕТНИЧЕСКА ИЛИ ВЕРСКА ОСНОВА, С ЦЕЛ ДОКАТО СЕ ИЗБИВАТЕ ПО-МЕЖДУ СИ, ТЕ ДА ТРУПАТ БОГАТСТВА
4.ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОБЕЩАВАТ МНОГО, САМО И САМО ДА ГИ ИЗБЕРЕТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ, А ПОСЛЕ СЕ ОТМЕТНАТ ОТ ДУМИТЕ СИ, КАТО КАЖАТ, ЧЕ ВРЕМЕНАТА БИЛИ ТРУДНИ И ТЕ ВИДИТЕ ЛИ НЕ ПРЕДПОЛАГАЛИ ЧЕ ТАКОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО
5.ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПОД БУЛОТО НА РОДОЛЮБИЕТО, ГРАДЯТ ЗАКОНИ, А САМИТЕ ТЕ НЕ ГИ СПАЗВАТ ИЛИ ПЪК ГИ ИЗПОЛЗВАТ С ЦЕЛ СВОЕТО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ
1.а.ЗА ТАКИВА ЗЛОУПОТРЕБЯВАЩИ С НАРОДНИ ПАРИ
Можеме само да ги спазваме и надграждаме
"Като е тъй вам, вам надлежи да се покажете достойни, верни и неустрашими във всяко отношение."
защото
“За отечеството работим, байо! Кажи ти моите и аз твоите кривини, па да се поправиме и все да си вървим наедно, ако ще бъдем хора!”
и да не забравяме че,
ОТЕЧЕСТВОТО НИ НЯМА ДА ПРИПИШЕ ЗАСЛУГИТЕ ВИ ДРУГИ МУ, НИТО ПЪК ЩЕ ПОЗВОЛИ ДА ПОТЪНАТ В ЗАБВЕНИЕ.
Толкова е просто и за това гениално!!!:)))
"И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – ВРЕМЕТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО, ТО НАС ОБРЪЩА И НИЕ НЕГО ОБРЪЩАМЕ."
Миналото може само да ни научи,как да имаме и бъдеще!:)))
В началното училище,преписването,бе основен момент в изучаването ни,а разбирането на написаното,беше гаранция,че дипломата ти не е случайна!!!
Все пак сме работодатели и трябва да знаем,че чрез собственоръчно написаната молба,този държавен служител,знае с какво се захваща!!!:))) страшно ли е това:СМЪРТ,СМЪРТ И ПАК,СМЪРТ?
За мен,а смятам,че и за всеки здравомислещ човек,това са принципи,които държавния служител не трябва да нарушава,защото са гибелни,за България!
а и тези ли негови,завети:
"Всички народи ще живеят в нея под едни чисти и святи закони, както е дадено от Бога да живее човекът. И за турчинът, и за евреинът и за пр., за всички еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българина. Така ще е в наше Българско..."
” Братя, възобновлението на нашата славна преди държава, отърванието ни от проклети агаряни, за да си добие първата чест и слава нашето мило отечество Българско, най-после да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите собствени задружни сили. като е тъй вам, вам надлежи да се покажете достойни, верни и неустрашими във всяко отношение.”
“За отечеството работим, байо! Кажи ти моите и аз твоите кривини, па да се поправиме и все да си вървим наедно, ако ще бъдем хора!”
«Целта ни в Българско е братство с всекиго, без да гледаме на вяра и народност.»
няма да разберем?!!!
Последните му дума в тефтерчето: НАРОДЕ????,не трябва,да обезмисля,преклонението ни към неговата личност и дело!

Постинг: Лъжата "имам право да критикувам управляващите, защото гласувах..."
Автор на постинга: mihailts
цитирай
11. sorossadistfucking - Все по големи мискини и празноглавци, псевдо-специалисти се явяват на избори!
21.08.2022 01:08
Защото в електората няма други "шила" и " будители". Идват като месии, а след първия публичен диспут виждаме тройкарина, маскиран с виртуална лента Отличник...
Последните школници са направо отврат. Пред тях безумния Ф.Д. е съвършен!
Ако не е ЕС да праща Декрети и Директиви, тези двойкари ще погребат последните български остатъци и нишани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ka4ak
Категория: Политика
Прочетен: 6682597
Постинги: 470
Коментари: 13677
Гласове: 90820
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031