Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2021 07:59 - Вече сме в един своеобразен вид война
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 18.04.2021 17:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отминалата 2020 г. може да бъде наградена с "диплома за абсурдност от всякакъв вид".

Заради това човечеството навлезе в 2021 г. с отчаяната надежда тя да бъде поне малко по-добра от предишната.

Ще ви разочаровам. Дъното на "лошото" още не е достигнато, и ако 2020 г. беше увертюрата, основното "ястие" ще бъде през 2021 г., когато системата най-накрая ще се счупи.

Каква е голямата картина?

С една дума – Lockdown, т.е. сценарият на световната върхушка /мафия/ да блокира, заключи, изолира, карантинира световната общност и това да не е временно, а завинаги, скрито зад някакъв Great Reset – голямо презареждане.

Въведоха и термина "нова перестройка" като загриженост за здравето на човечеството, за да влезе доброволно в килията на временния затвор, която ще се окаже доживотна.

Сценарият беше пуснат в обращение през май 2020 г. на 50-ия юбилеен Световен икономически форум в Давос от един от основните глашатаи на Новия световен ред Клаус Шваб – някакъв професор от Женевския университет, член на Билдербергите и т.н.

В Давос той – заедно с принц Чарлз, въведе термина Great Reset. Смисълът е, че светът е в криза и трябва да бъде реформиран като бъде запазена системата. И, тъй като това не може да стане с война, която ще унищожи напълно и Запада, пандемията с коронавируса и неговият Lockdown, дава за това реформиране уникален шанс. Но, тъй като това няма да стане бързо, блокирането на света трябва да бъде удължено най-добре до безкрайност.

И започна "пропаганда и агитация" по целия свят.

На първо място, създадената от тях изкуствена пандемия COVID-19 е "прозорец на възможността", през който трябва да бъде прокарано човечеството към бъдещето.

На второ място е познатата мантра "новото светло бъдеще" и че в новия свят ще бъде заличена пропастта между богатите и бедните страни и ще изчезнат държавните граници.

На трето място, разбира се, е икономиката. Този "нов дивен свят" трябва да бъде централизирано управляван от гигантските наднационални монополи. Частната собственост ще отмине и на нейно място ще дойде "икономиката на ползването" и на "участието". Налични пари няма да има, вместо тях ще бъдат въведени цифрови валути, най-добре само една.

На четвърто място, ще има преход към зелена енергетика, която ще замени енергетиката на въглеводородите. Ще бъдат въведени лимити за ползване на вода и електричество, ще бъдат ограничени автомобилите.

На пето място, ще завърши роботизацията във всички области на икономиката и обществения живот. Ще бъде въведен безусловен базов доход за хората, които ще бъдат уволнени от работа, но само ако покажат паспорт с ваксина.

На шесто място е новото "здравеопазване", което предвижда редовно тестване, задължително ваксиниране и санитарен паспорт, с наказания за нарушителите и т.н.

На седмо място, ще продължи цифровизирането на всички сфери на икономиката и обществото, и ще бъде създадена световна мрежа за цифров контрол на всеки, навсякъде.

На осмо място човекът ще бъде усъвършенстван в духа на Тranshumans.

И така, новият световен ред = глобовирусен концлагер = финансов фашизъм.

Ясно е, че финансовата криза от 2007-2008 г. убеди световното задкулисие, че сегашният модел на капиталистическата система е изгърмял и трябва да се спасяват на всяка цена.

Преди Давос – 2020 г. беше конференцията в Лондон – през 2014 г., свикана от Линн де Ротшилд и Кристин Лагард, според които капиталът не се е провалил, а напротив, може да еволюира в "инклузивен", т.е. в приобщаващ и всеобхващащ. Нищо по-измамно. Седем години след 2014 г. богатите са още по-богати, а бедните – още по-бедни. Никакво "приобщаване", а само изключване в страшни пропорции: ние – 99,999%, срещу тях – 0,0001%.

Ние сме във война. Ние, огромното мнозинство хора на тази планета, сме във война с най-престъпната глобална система в историята, олицетворявана от малка група бандити и мизерници, съчинили план за контрол над хората и за тяхната замяна с дигитализирани хомо-роботи.

Добре дошли в ерата на Transhumans.

Ние сме във война – 99,999% срещу 0,0001%.

По-точно, ние сме в разгара на войната, която вече разкъсва политическата, социалната, икономическата и семейна тъкан на обществото и направи човека несъвместим с планетата.

Има ли все пак надежда?

Този път едва ли ще се изненадам. Има, и това са Русия и Китай.

Ще започна с Китай, който по-рано от съвременна Русия започна да се готви за войната и за следвоенния свят.

На първо място, Китай прие идеология, която го насочи към национален суверенитет и вътрешно развитие, в която висш приоритет за света трябва да стане справедливостта.

Какво ставаше в Китай през последните месеци:

1. Китай ефективно се подготви за войната от ново поколение – биологическата. Проведе учения и показа на света мастер-класа с огромна несрещана досега ефективност.

2. Извърши светкавично преброяване на населението.

3. Създаде най-голямата търговска регионална групировка – АСЕАН, с население от почти 3 милиарда души.

4. Заради наложените му от Тръмп санкции, Пекин замрази основните производствени вериги в света, като САЩ се самоизолираха.

5. И най-важното – докато Западът затъва в кризисното блато, Китай невероятно бързо го преодоля и продължава да се развива с огромни за неговите мащаби темпове.

Какво направи Русия?

1. С въвеждането на няколко десетки хиперзвукови ракети "Кинжал", "Авангард" и "Циркон" умножи по нула цялата военна мощ на Запада и САЩ, т.е. превърна ги във фиктивна величина. По този начин Москва напомни на Вашингтон, Лондон и Тел Авив старата максима, че "Срещу Русия няма малки войни" и, че "Русия не започва войните, тя ги завършва".

2. На практика Путин постигна почти абсолютна защитеност на Русия срещу ядрен удар от Запада и абсолютна незащитеност на Запада срещу ответен ядрен удар на Русия.

3. Първото заседание на новия Държавен съвет на Русия беше в края на декември 2020 г. Преди това, през юли 2020 г. бяха определени националните идеи за развитие на основата на приетите преди това национални проекти и държавни програми.

На споменатото заседание беше представен единен план, който включва всички програми, събрани в единен стратегически документ – Единен тригодишен план за действие с цел повишаване жизненото равнище на хората и формиране на комфортна среда за реализацията на тази цел. За това са отделени колосалните 39 трилиона рубли.

Оперативното равнище за реализацията на плана е 2024 г. Стратегическото равнище е 2030 г.

Ще ви обясня по-просто какво означава това.

На първо място, Русия въвежда отново единна система за управление на икономиката – Държавният план.

Разбрахте ли? Това е новата революция на Русия след блатото на либерализма. По-точно, това е новата социалистическа революция и приближаване към китайския модел, доказал своята ефективност.

Заедно, Русия и Китай поставят началото на Новата реална икономика срещу новия "инклузивен капитализъм" на Запада.

А това е война, каквато в историята на човечеството не е имало и в която, искаме или не, участваме всички.

Красимир Иванджийски, Строго секретно



Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4822698
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16458
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031