Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2020 12:13 - ПРИЯТЕЛИ,В МОЙ СТИЛ,ДА СИ РЕКНА,135 г.ЧУДО!ЗНАЧИ ЗАЕДНО МОЖЕМ!!!!!!!!!!
Автор: ka4ak Категория: Политика   
Прочетен: 2699 Коментари: 7 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.....Ние сме силни,не защото сме сами,а защото сме заедно!Независимо,че "ще си запаля къщата ,за да му изгори плевника"аз Ви призовавам,не само да злословите за комшиите,а да ги погледнете с други очи и да бъдете,добронамерени,за да може взаимно да си помогнете и около Вас,да се получи една положителна атмосфера,която да помогне и на Вас и на комщията!Помогнете,ще се почуствате по добреМоже в един момент и те да Ви помогнат,да си повярвате,че можете! цитирай 19.02.2009  - да спасиш живот!                                                                                                                                                         

Бъдете ЗДРАВИ,СВОБОДНИ и с ЧЕСТ,а и ЧОВЕЦИ!:)))

Здравейте в свободната зона на Блог.бг.Обяснявам за зоната.Никога не трия коментар!Няма модерация!Единствено автора на коментара може да го махне!
ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!
НИКОГА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛ НЕЩО КОЕТО СТЕ СПОДЕЛИЛИ С МЕН НА ЛИЧНИ!



Гласувай:
11



1. barin - Съединението прави силата, Качак. ...
06.09.2020 12:55
Съединението прави силата, Качак. Сега сме толкова разделени, колкото не сме били от 1990 г.
Поздрави!
цитирай
2. nedovolen - Съединението прераства в съвку...
06.09.2020 13:29
Съединението прераства в съвкупление. Не е нецензурно, ама нещо като прее...аване.
Честито на който го чества и на останалите.
:)))
цитирай
3. getmans1 - . . . И защо сме разделени, . . . защо ...
06.09.2020 13:37
... И защо сме разделени, ... защо целите сме изгорени а не се научихме да духаме ...

barin написа:
Съединението прави силата, Качак. Сега сме толкова разделени, колкото не сме били от 1990 г.
Поздрави!


„ ... То не ни е засега работата да говорим, а искам да до­кажа на горните ни родолюбци, че българите, ако бяха се повлекли след четите, щяха да при­несат полза на руския цар, пък за тях си щяха да изгубят най-добрите си юнаци, в ръцете на кои (то) стои българската свобода. Пък тогава нека отсвирюва (нека тегли) България чак до един век още.

Това така доказвам на на­шите родолюбци, щото да престанат ония бър-орения. С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 69-то (1869 г.), единият препоръчан от одеските българи за добър помощник на бълга­рите, пък не излезе така. Уловихме няколко шарлатанлъци и хайде - отдето е дошъл. Кога стане нужда, ще го кажем с всичките му работи. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме.

Брате Филипе, чакам на това писмо отго­вора Ви, че тогава ще се разберем как и какво ще работим.„
цитирай
4. ka4ak - 1. barin - Съединението прави силата, Качак. ...МОРСКИ,БАМБАШКА СМЕ И ЗАКОНА Е ВРАТА В ПОЛЕТО!?ПРОМИСЛИ ТОВА ОТ ПРЕДИ 16 ГОДИНИ....
07.09.2020 09:38
barin написа:
Съединението прави силата, Качак. Сега сме толкова разделени, колкото не сме били от 1990 г.
Поздрави!

10.03.2009 10:33 - провокирано от 2 дни ТРАУР
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 11716 Коментари: 45 Гласове: 3



Трагедия, лошо стечение на обстоятелствата, лична грешка, бедност, печалбарство, безотговорност или съдба! Всеки го преживява различно и се пита къде сбъркахме.
Когато се обърне колата - пътища много!
Но ПАК ще е за един миг, ПАК ще се вземат мерки `това да не се повтаря`...
В армията уставът е писан с кръв и затова е казано, че най-тежи да те гонят по устав, макар че ако той се изпълнява, службата е тежка, но безпроблемна!
Същото е и със Закона - спазва ли се, всичко е ОК!
Повод да напиша тези редове е нещастието с учениците от Свищов - един миг невнимание струва 12 трупа на наши деца....24 фамилии проклинат обезмисления си живот, всички свои надежди и искат само едно - ДЕЦАТА,ДА СА ЖИВИ !
На 04.04.2004г. се проведе шествие в чест на любимото цвете МАРИХУАНА?!?!?!???
Една престъпна организация "Промяна" тръгна на бунт заради отмяната на еднократната доза наркотик! Все едно, че досега някъде в България е било разрешено да се продават наркотици ?!
Шествието не бе разрешено, но полицията услужливо го съпроводи до Народния театър "Иван Вазов" и стана съучастник на популязиране употребата на бира и трева. А законът бе публикуван на 30.03.2004 г, където изрично е посочено, че влиза в сила 3 дни след обнародването му в Държавен вестник !
ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ИНДИГО И ЧЕРНА ГОРА Е РАВНОСИЛНО НА ТРАГЕДИЯТА С НАРКОТИЦИТЕ, ПОВТАРЯЩА СЕ ЕЖЕДНЕВНО !
Ние допускаме бавно, но сигурно, с бездействие да унищожаваме бъдещето си! Ние спомагаме тези трагедии да се разиграват в мащаб 1:10000 с оправданието, че това не се вижда. А когато го видим, не го отчитаме, защото - "Какво ще кажат другите?!"
Всеки е убеден, че това не може да се случи точно на него и не може да разбере, че наркоманията е изкуствена болест и човек няма изградена защита срещу тези вещества, а децата - съвсем! Защо не се проумее, че трябва да се възпрепятства пътя на наркотиците до нашите деца?! ТЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКОСВАТ ДО ДРОГА ! Все едно да позволиш на детето си да играе с оголени жици, по които тече ток!
Видяхме как Лудата крава, ТОРС, Птичи грип, бяха овладени с крути мерки и спряни ! А за дрогата мълчим?!
Кога ще се разбере, че ние сме еретиците на Европа и може би затова нямаме пленено Българско знаме, защото битката се е водила на"Живот или смърт!" Явно може да ни обедини само опасността!
ИСКАТ ДА УБИЯТ ДЕЦАТА НИ !
Нека не го допуснем! Нека покажем на Света как може да се справим с наркоманията! Заедно можем! Нека направим действащия модел за нашата страна пример за другите! Не случайно сме просъществували 13 века и това не трябва да бъде последния, в който ще се споменава за нас!


06.04.2004г Владимир Качаклиев
цитирай
5. batogo - !!!:))) Чест и почитания за гражданска позиция, приятелю!
07.09.2020 15:35
Основното разделение между хората в България е между онези, с ясно българско самосъзнание, които обичат Отечеството си България, като дават най-доброто от себе си за Него и онези, с русофилско самосъзнание, които милеят да слугуват роболепно на Русия и да се облагодетелстват от роболепието си, докато мразят и охулват Отечеството си.
Докато се множат и бъдат подкрепяни от неосъзнатите и агресивните, русофилските агенти на Москва /крадците, които най-силно викат дръжте крадеца/, ще бъдат все такава нагла спирачка за откъсването ни от мъртвата хватка на кремълската мафия и основна пречка за развитието на Отечеството ни България като цивилизована държава!
Поздравления, Владо!
цитирай
6. zaw12929 - ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ СЪЗДАДЕ немската ...
09.09.2020 18:19
ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ СЪЗДАДЕ немската фондация „Ханс Зайдел“- против регламентите на ЕС ( Pan 18 ное 2016 г. Редакцията на News Front откри за вас следната информация)
«Време е някой да Ви го каже високо и ясно. Фондацията Ви носи вина за престъплението наречено „ГЕРБ“ виновна пред германските данъкоплатци, пред едрия баварски капитал.
„Ханс Зайдел“ обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен „ГЕРБ“- нагло
брутално, арогантно, гангстерско, разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото е управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа.То въведе манипулирането на изборите с купуване избиратели, преправяне протоколи, налагане със страх и репресии власт натрапена на българския народ с Вашето любезно съдействие. Сега благодарение и на фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа. Кога е имало в България отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата? Това се случва всеки ден. Мизерни пенсии и бедни работещи -95% от населението. Напускащи млади хора над 3 милиона) ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят? Отговаряте и за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни „цецомобили“?
За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и гвардия- неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни творения Цветанов и Борисов? Защитаващи техните мутренски интереси? С любезно съдействие на германската фондация?
Ще поеме ли фондацията вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори (на 111-113 място по свобода са словото) с тоягата на репресия на ДАНС, МВР и НАП, „морковите“ „послушните медии“ европари.
цитирай
7. ka4ak - 6. zaw12929 ЯВНО НЕ СИ СЕ СВЕТНАЛ?ПИСАЛ СЪМ ЗА ВСИЧКО ТОВА,А СЪМ ЗАБРАНЕН,ЗАЩОТО радев,ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕС....
09.09.2020 23:08
31.01.2010 15:52 - Предизвикано и моя отговор,ЗАЩО???!!!
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 9731 Коментари: 30 Гласове: 28

Последна промяна: 01.02.2010 00:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog

И аз да напиша нещо,макар че може да се приеме и като коментар,на постовете на Светла chara и Весела veselaj!Няма да влизам много в подробности,но става въпрос за чорапогащи и тъй като съм много навътре в нещата ,ще Ви разкажа,нещо от началото на прехода,като изводите са за Вас!А тамън ще разберете,защо обичам жените!:)))
Завод мечта,три смени,складовете празни,трябват връзки за да вземеш продукция!Позната история,от началото на прехода и прохождащата демокрация!За мен беше непознато,но стечение на обстоятелствата ме запрати в бизнеса с този дамски артикул!Бях като масата народ,къде е радио и телевизия,къде ти е търговия с чорапогащи!Бях обект и на подигравки,а и аз си бях повреден,но изведнъж хладилника почна да се пълни и зарязах всякъв срам!За разлика от много други,огледах се и проучих GOLDEN LADY и PRЕTTY POLLY, а като пазарно държане COCA COLA,а не нещо от лагера!!!
Няма да забравя думите на шефа на PRЕTTY POLLY,когато го попитах,как успяват да произвеждат и продават 250 цвята,като всеки цвят е с индивидуална опаковка?Нашите жени са културни!!!Чак обидно ми стана!!!После ми обясни,че техните жени си поддържали телата и за да скъсат чорапогащник,трябвало да има външна намеса и за това се стремяли,да осигурят за всеки нюянс на тоалета,подходящ цвят!!!
Когато на един студентски празник в зала Универсиада/раздавах награди на конкурса за красота/се опитах да го обясня,какво да прави жената за да не се къса чорапогащника/,бях освиркан!!!:(
Съдействах да дойде шефа на GOLDEN LADY,да купи завода,огледа го,завря се и в местата които не бяха отваряни с години,предложи цена,но каза че не може да задържи повече от 250 работника/на щат по това време бяха 1711??!!!!/
От тогава се мъча да докарам фабрикант,който да ни научи,как се работи,но безуспешно!!!Италиански машини,италианска прежда,но работи ли го българиин,цъ...:(
Единственото което последва,е че смениха комунистическото име с LADY SOFIA,НО ТОВА БЕШЕ ЕФЕКТЪТ?!?!?!?:(((
Та това е за мен отговорът,дали рушим или не и дали повредата не е в нас самите,повредата на първите седем години,които не можем да преборим и за това сме и на това дередже!!!
Спомнете си приказката за неволята и разберете,че докато не започнем сами да работим,ще продължим да викаме неволята!!!:)))
цитирай
8. ka4ak - А АКО ОЩЕ НЕ СИ НАЯСНО.....
09.09.2020 23:36
31.01.2010 16:49 - 2. chara - Владо и това е част от отговора на въпроса ми! Светла,опитах се този отрасъл да бъде съхранен и пазарите да не бъдат загубени!
chara написа:
Написаното от теб!

Това обаче не беше разбрано,а когато бях тръгнал да правя приватизационен фонд,за да се спаси този бранш,направо си ме отсвириха,защото просто всичко беше предварително разпределено,а аз не се вписвах в далаверата,а вътре бяха и Видахим и Фазан и много други,но всичко беше наместено,а нямах парите и нагласата да участвам в пладнешкия грабеж!Има случаи,един златен Паркер и цял отрасъл е ликвидиран!:(((

Постинг: Предизвикано и моя отговор,ЗАЩО???!!!
Автор на постинга: ka4ak
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ka4ak
Категория: Политика
Прочетен: 6527585
Постинги: 470
Коментари: 13675
Гласове: 88778
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031