Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.01.2021 00:06 - И ЗАМИРИСА НА....ВОЙНА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 955 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 15.01.2021 00:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗА СЕГА НЕ МОГА ДА ВИ ДАМ ИЗТОЧНИКА
ЩЕ БЪДЕ ТЕЗИ ДНИ

  Събота, 09.01.2021
Р.Д. Стийл

image
image
интервюира Чарли Уард
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Робърт:
Военните са в движение сега!

Чарли:
Какво може да значи мирен преход към новата администрация? Че Тръмп няма да бъде на заклеването?

Корпорацията САЩ беше премахната преди време. И е незаконно да имате инагурация. Преходът всъщност е от старата система към нова система!

Ето какво аз, Чарли, мисля по въпроса. Това е 5-размерен шах. Първото е кралицата. Тя беше премахната преди около 2 години. Въпросът е: дали инагурацията ще бъде за президент или за крал! Не знам.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Робърт: Корси казва че инагурацията може да бъде преместена през март. Може да бъде на 19-ти или на 21-ви. 21-ви е много важен ден за западната цивилизация! Моето предположение е че инагурацята няма да бъде на 20 януари и Тръмп знае много добре! От 3 източника получих информацията че военните са мобилизирани вчера! Арестите ще почнат тази седмица! Моето разбиране е че президентът ще декласифицира всичките доказателства относно изборните измами, включвайки телефонните разговори и имейли на Нанси Пелоси. Моето усещане е че Биг Тек е много близо до акта за въстанието.

Чарли: Мисля че е доста очевидно сега. Според моите източници социалната медия реши да блокира Доналд Тръмп.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Робърт: Синтия Макини публично излезе в поддръжка на Тръмп. Тя каза че той спечели много, спечели афро-американците, спечели Джорджия. Тя каза че президентът планира комисия по изборните измами. Тя обяви да участва в тази комисия.

Чарли: През следващите 3-4 дни всичко ще стане ясно. Седнете на стола си, имайте удоволствие, не се плашете! Дръжте си отворени възприятията. Ще научите неща, в които трудно може да се повярва. Дейлимейл каза че някой бил конспиративен теорист относно предофилията.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Робърт: Педофилията е лепилото, с което е скрепена цялата дълбинна държава.

Гологърдия мъж, видян да носи рога е арестуван по федерални обвинения

(Gateway Pundit) Джейкъб Антъни Чансли, известен още като Джейк Анджели от Аризона, беше обвинен в това, че съзнателно е влязъл или останал в която и да е ограничена сграда или терен без законно разрешение, както и за насилствено влизане и хулиганство на територията на Капитолия.

Тази нощ в 19 ч. източно време президентът ще излъчи извънредно съобщение – Тогава започва БУРЯТА
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Президентът на Италия арестуван? Американската контраатака срещу НАТО? Десет дни тъмнина започват днес

 Изглежда че 10-те дни на тъмнина скоро започват! Възможно интернета, обработката на кредитни карти могат да бъдат изключени. Може и в понеделник. Хората трябва да бъдат готови.

Тази фотография показва, че президентът на Италия е арестуван, заедно с полиция и с Майк Помпео.
Италия е последното доказателство за водената от Великобритания война на НАТО срещу САЩ, което е използвано за контратаката срещу НАТО.
Президентът на Италия, агент на МИ6, предостави пълната поддръжка на италианското правителство за тази тайна война от МИ6 срещу САЩ.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Калифорния започна да ограничава хората до 120-милния радиус, предвид да не се купува много бензин. Сините губернатори мислят че могат да се измъкнар без нищо. Военните са мобилизирани вчера, вероятно ще видим някои арести. Казаха ми че, Джо Байдън няма да бъде арестуван.

От днес до 19 януари. Не е ясно дали ще бъде инагуриран в периода 19-21 януари, но ми казаха че всичко, което е необходимо за да се скърши гърба на Дълбинната държава, ще бъде свършено докато той е все още президент в първия си срок.
Което ще рече – преди 19-ти. Оттам следват други 90 дни за по-основно почистване, не знам детайли, а само това – президентът е абсолютно поддържан от военните и от силите на законоприлагането, от пасторите, от 80% от американците.

Бъдете готови за 5 дни без суми в брой или кредитни карти, и без интернет.
...................................................................................................................................

Арчър (стрелец с лък): Пелоси арестувана, военните трибунали отворени, мащабни арести в края на тази седмица?

РОБЪРТ СТИЙЛ: Въпреки че това не е потвърдено от други източници, тук проследявам това, което ми беше казано от Хуан О. Савин (Р) и няколко други, които не могат да бъдат посочени.
Когато бях в Кулата на Тръмп в 15:00 днес, тя беше напълно изолирана от полицията, когато влязох в сигурната зона, един от малкото хора, като се има предвид тази привилегия.

Тръмп оцеля при друг опит за покушение тази сутрин съгласно Хуан.

image

Арчър, 09 януари

Днес нещата се движат.

Тръмп е в планината Шайен (където е НОРАД), докато разговаряме, гледайки доказателствата, взети от лаптопа на Пелоси в реално време.

Моите източници казват, че Пелоси е била спряна на границата снощи в 11:55 и ще бъде насочена към неопределено място в очакване на трибунали и съдебни производства.

Сидни Пауъл и Лин Ууд са днес пред военните съдии. Запечатаните обвинения са 195 000 (знам, че има по-големи цифри, но не всички са свързани с тази операция) и ще има мащабни арести преди края на седмицата.

Всички трябва да се запасят днес и да бъдат готови да издържат 10-12 дни, докато Екипът на Тръмп предприема действия и новото правителство е поставено на мястото му.

За тези, които се чудят, Пенс изпълни своя дълг. Той не предаде Тръмп. Без неговите действия нямаше да има въстание.

Сега Тръмп ги има там, където ги иска.

Споделяйте това. Споделете в Twitter и други социални медии, така че истинските патриоти да останат силни и да останат в курса и да запазят вярата си в Пенс.

Бурята е над нас
image

Споделете:



Гласувай:
6



1. morskipesni - Тръмпи шумкар ли ще става?
15.01.2021 10:23
И после, били напред- нас да питат, ноу-хау ще им дадем как се краде кашкавал от мандри и се въртят на шиш чужди агнета.
цитирай
2. mileidi46 - :))))
16.01.2021 20:32
morskipesni написа:
И после, били напред- нас да питат, ноу-хау ще им дадем как се краде кашкавал от мандри и се въртят на шиш чужди агнета.


Ние сме си кокошкари..крадеме на дребно!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8324423
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031