Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2014 23:22 - Мафията – тогите - жертвите
Автор: kerkenez Категория: Политика   
Прочетен: 2433 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Цял ден не мога да дойда на себе си, дами и господа. Чудех се какво да напиша, от къде да го започна и как да побера в един текст цялото възмущение, омерзение, разочарование и погнуса, които изпитах след интервюто с адвоката на г-н Цветан Цветанов – Менко Менков.

Както можете да се убедите от записа, той категорично и недвусмислено опроверга всички внушения, манипулации и лъжи, които се изляха върху бившия вътрешен министър, както по време на мандата на правителството на ГЕРБ, така и след февруарския метеж и последвалият го майски преврат. Оказа се, че няма незаконно подслушвани! Лицата от списъка на Станишев съвсем законно са били разследвани за притежаване на втори мобилен номер, извън официално водещия се на тяхно име. Техниката няма възможност да подслушва. Техниката е закупена по времето на Станишев – през 2008-ма година. И той, и Костов, и всички останали, които плюеха и мажеха от трибуната на Народното събрание, от екраните на телевизорите ни, от вестниците, от електронните сайтове, ден след ден, в продължение на години, са били съвсем наясно, че лъжат, но това не им попречи да го правят. Ако за прокуратурата можем да допуснем, че не е разполагала с тази информация (което е толкова хипотетично, че си е направо невероятно – след толкова години), то за политиците, взели решението за закупуването на тази техника – цялата шайка от предишната престъпна тройна коалиция – няма как това да е било тайна. Защо, вместо да защити Цветанов от яростните нападки на БСП, Костов систематично грачеше в хор с уж идеологическите си противници от БСП и ДПС? Защо политиците, прокуратурата и всички медии, които грубо потъпкаха Конституцията и изборния закон в деня за размисъл, и станаха съучастници в грандиозната манипулация „Костинброд“, днес гузно мълчат и се свиват, след разкритията на адвоката на г-н Цветанов? И ако политическите битки и политическото противопоставяне пречат на тези политици, на прокуратурата и медиите да се извинят на бившия ни вътрешен министър, и туй, макар и крайно непочтено, все пак е обяснимо, аз питам:



 

КОЙ ЩЕ СЕ ИЗВИНИ НА НАС - МИЛИОНИТЕ ИЗЛЪГАНИ, ПОДВЕДЕНИ, МАНИПУЛИРАНИ И ОБИДЕНИ ГРАЖДАНИ, СТАНАЛИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЖЕРТВА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ПОЗИТАНОВСКАТА МАФИЯ И ДЕСЕТКИТЕ И МЕТАСТАЗИ, КАТО ДПС, ДСБ (вече част от РБ), АТАКА, ДБГ (вече част от РБ)???

КОЙ?

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kerkenez
Категория: Политика
Прочетен: 129080
Постинги: 50
Коментари: 31
Гласове: 80
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031