Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2013 23:23 - СВОБОДЕН ПОЕТ Е: ВСЕКИ ВЛЮБЕН В ПРИЗВАНИЕТО СИ И ДОПРИНЕСЪЛ, ОТ НАЙ ДЪЛБОКА ДРЕВНОСТ ,ДО НАШИ ДНИ ,ЗА ПРОГРЕСА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НИ!!!:)))
Автор: ka4ak Категория: Политика   
Прочетен: 15998 Коментари: 44 Гласове:
54

Последна промяна: 23.12.2013 23:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Елементарно!Обобщих,УМОВЕТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,КОИТО СЪС ЗНАНИЯТА И ЧУВСТВАТА СИ,СА РАБОТИЛИ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО ВЪВ ВРЕМЕТО !!!
image
Джокер за ликвидиране,на отрицателното си излъчване:

13.02.2009 22:19 - ИМАЙ ЦЕЛ! Автор: ka4ak
Прочетен: 10147 


Това казвам на комунарите,които свободни започват на ново живота си!

ИМАЙ ЦЕЛ,КОЛКОТО И ФАНТАСТИЧНА  ДА  Е  ТЯ!

ВЯРВАЙ,ЧЕ МОЖЕШ ДА Я ПОСТИГНЕШ!

ТРУДНОСТИТЕ И ПРЕЧКИТЕ,САМО ТИ ПОКАЗВАТ,ЧЕ МОЖЕШ ДА ГИ ПРЕОДОЛЕЕШ!

ПРАВИ ВСИЧКО С ЛЮБОВ!

БЪДИ ЕГОИСТ,НЕ ПРЕДАВАЙ ЖИВОТА СИ!

ИСКАМ ДА СЕ ГОРДЕЯ С ТЕБ!

Минал съм през много премеждия и обрати преди да стана наясно със себе си,а когато вече се познавах,започнах да питам хората около себе си"-Каква е твоята цел?"С изненада открих,че на близо 1000 души,само един се опитваше да формулира някакъв отговор!Покрай моята дейност,имам много често контакти с медиите и познавам много журналисти.Много им хареса идеята да направят анкета"Каква е Вашата цел в живота"
/макар че от 150 само един,що годе отговори на въпроса ми/,още чакам да я видя тази анкета!Тогава разбрах,че хората не са наясно със себе си и това е един огромен проблем за страната и може би за това сме на това дередже!Не може да не знаеш какво искаш,а да възпитаваш децата си!Не може да казваш"-Уф,пак трябва да ходя на работа!"и да искаш да успееш!Просто това не е твоето място!Трябва да отиваш с желание и да ти е интересно и приятно!Ако не е така,без да искате предавате отрицателни емоции в къщи и нищо не върви!Тук е моментът да се замислите и да решите за себе си какво искате!Целта трябва да е такава,че вашия живот,да не е достатъчен,за да я реализирате,но да имате достатъчно време,за да поставите стабилни основи,стабилен фундамент,за да могат тези след Вас,да я довършат или продължат!Трябва да имате ВЯРА в себе си,за да сте пример,за тези след Вас!Неуспехите не трябва да Ви отчайват,трябва да сте оптимист и на сто неуспешни опита,на сто и първия ще успеете!НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА,ако силно го искате !
Този Ваш оптимизъм,ще действа благотворно на Вашите деца!Ще се чувствате все по уверен и непрекъснато ще зареждате себе си и околните с положителна енергия!Точно това ще Ви направи по силен и уверен,за да можете да правите всичко с любов!Много са ме критикували за егоиста,но ако не сте жив,какво ще направите,Вие сте нужен жив,за да извървите земния си път и да оставите уверени оптимисти с които да се гордеете от небето!

  Прекрасна БЪДНИ ВЕЧЕР, ЗДРАВИ  и СВОБОДНИ ПОЕТИ,БЪДЕТЕ!:)))

Здравейте в свободната зона на Блог.бг.Обяснявам за зоната.Никога не трия коментар!Няма модерация!Единствено автора на коментара може да го махне!
ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!
НИКОГА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛ НЕЩО КОЕТО СТЕ СПОДЕЛИЛИ С МЕН НА ЛИЧНИ!




Тагове:   светлина,   можем,   заедно,   бъдете,


Гласувай:
55



1. hloris - :)
23.12.2013 23:29
Чудесно послание в навечерието на Коледа,Качак:))
Весели празници и щастлива Нова година на всички твои читатели и приятели
на блога!
Бъдете живи и здрави и преследвайте мечтите си!
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Добре звучи това определение, с...
23.12.2013 23:32
Добре звучи това определение, съчетава отдаденост-умение-действие-резултати:прогресивно развитие на човечеството, не само на отделния индивид. Светли празници.
цитирай
3. ivoki - Мирът и Божието благословение да са ...
23.12.2013 23:46
Мирът и Божието благословение да са над теб !!!!
Весели празници !!!
цитирай
4. ka4ak - 1. hloris - :) Тони,прекрасна и разбираща,напоследък!!!:)))
24.12.2013 02:31
hloris написа:
Чудесно послание в навечерието на Коледа,Качак:))
Весели празници и щастлива Нова година на всички твои читатели и приятели
на блога!
Бъдете живи и здрави и преследвайте мечтите си!

Сбъдване и светлина в душата ти!!!:)))
цитирай
5. ka4ak - 2. kasnaprolet9999 - Добре звучи това определение, с... Невена,как да не те гушна?!!!:)))
24.12.2013 02:38
kasnaprolet9999 написа:
Добре звучи това определение, съчетава отдаденост-умение-действие-резултати:прогресивно развитие на човечеството, не само на отделния индивид. Светли празници.

Разбираме се и заедно,ще променим СВЕТА,за СВЕТЛИНА!!!:)))
цитирай
6. ka4ak - 3. ivoki - Мирът и Божието благословение да са ... Иво,Благодаря ти!:)))
24.12.2013 02:43
ivoki написа:
Мирът и Божието благословение да са над теб !!!!
Весели празници !!!

Когато знаеш какво искаш,то е с ТЕБ!!!:)))
цитирай
7. batogo - Весели празници, Владо!
24.12.2013 07:03
Пожелавам ти любов в сърцето, радост в душата и светлина в ума през новата година...
цитирай
8. zabavnata - Добро утро, Владо!
24.12.2013 08:12
"Бъди егоист, не предавай живота си!" ? Сега вече те разбирам. Превеждам си го по-скоро така: "Отстоявай себе си и принципите си, каквото и да ти струва това!"

В тази светла и празнична утрин пожелавам на теб и твоето семейство много здраве, хармония, обич и светлина. Нека всяка ваша стъпка бъде цел и посока за онези, които са загубили себе си. На тях пожелавам сили да преодолеят зависимостите и да отстояват себе си!
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!
цитирай
9. veselinvalev - За покаянието
24.12.2013 09:36
Качак Мюнхаузен, това че няколко тъпака ти лижат задника публично, те кара непрекъснато да заемаш героически пози. И защото много ти харесва позьорството и фукнята и задника си все го вириш да го видят всички, и да видят всички как отново дежурните ти лизачи раболепно ще се довлачат и ще свършат дежурните си лизаческите процедури. Това е обществена агресия на тъпоумието. Тъпоумието, което не може да разбере, че не тъпоумна агресия е необходима, а дълбоко и искрено покаяние. Покай се, Качак Мюнхаузен. Никоя медия не цитира глупавите ти лозунги и наставления. Но пък описва последиците от тях, защото цялата ти душа, Качак Мюнхаузен е един концлагер, който ти наричаш "свободната зона". Покай се, защото това ще те спаси, а не пералнята на гъзолизците. Безотговорните ти истерични крясъци няма да те спасят, те ще те връщат винаги и винаги в твоята "комуна на ужасите":

"Петимата убийци на 20-годишния Десислав Панчев цели 4 дни го пребивали с лопати и дървени пръти в наркокомуната в Белмекен. А малко преди да издъхне в адска агония, инквизиторите го изнасилили и го принудили да им прави орална любов. Това е записано в решението на Върховния касационен съд, с което Красимир Димитрашков, Дикрян Мардикян, Деян Иванов, Георги Станчев и Георги Димитров бяха осъдени общо на 57 години затвор за гнусното престъпление.

20-годишният плевенчанин Десислав Панчев среща смъртта на 15 юни, 2003 г. в наркокомуната на Владимир Качаклиев и съпругата му Росица. Само седмица преди това младежът влиза за лечение на зависимостта си, но никога вече не излиза жив оттам.Подобно на казармените условия, и в комуната властвали старите кучета, които се гаврели с новобранците. Десислав бил системно тормозен и пребиван от по-старите обитатели. Те сякаш видели у младия си съквартирант обект за избиването на собствените си комплекси и продължили с мъченията и гаврите. Решили да го накажат радикално, като в тежкото му физическо състояние го принудили с бой да изкопае дупка с размерите на стая. Причината – Десислав откраднал кутия цигари от обитател на комуната. След като налагали жертвата си с прът, двама от побойниците Деян и Красимир скачали неколкократно върху агонизиращия Десислав, докато младежът не изпаднал в несвяст.

Тогава извергите решили да продължат с изтезанията в така наречената „стая на ужасите”. В това пригодено за измъчения помещение Десислав е бил разпънат и малтретиран от всички подсъдими. Веднага след убийството Качаклиев обяснил, че в стаята има вериги, за да може с тях да бъде вързан зависимия в момент на абстиненция.

Сред инквизиторите с най-голяма жестокост се откроявал Мардикян, който вързал и опъвал половия член на жертвата. В изблик на страдание Десислав ги молел да им прави орална любов, само за да престанат с мъченията. Силен ритник в главата отървава младежът от наркозависимостта му, тъй като слага край на житейския му път.

Аутопсията на младежа показва, че е загинал от черепно-мозъчна травма с мозъчен кръвоизлив. Десислав бил с множество травми, кръвонасядания по главата, счупване на носната кост, пет счупени ребра и синини по цялото тяло."

Източник:

http://www.razkritia.com/60106/Как-смъртта-покоси-Десислав-в-Комунат/


Мюнхаузен, поради сергийно-търговския характер на съдебната ни система, си платил на следователи и прокурори, за да не бъдеш изправен от държавното обвинение на съд и осъден заедно с горните изверги, но пък на заведеното от родителите на момчето по късно частно дело си осъден от друг съд да заплатиш 160 000 лв. по делото. Ето един правосъден парадокс. Държавното следствие не те изправя на съд, а пък след това си осъден по частно дело. Защото съдебната ни система е корумпирана и ти си част от тази корупция, Мюнхаузен.

"Комуна плаща 160 000 лв. кръвнина за убит наркоман

Фондация "Право на свободен избор", която стопанисва наркокомуната в Белмекен, трябва да плати 160 000 лв. на родителите на плевенчанина Десислав Панчев (20 г.). е решил Софийският градски съд. Момчето издъхна в комуната на Владимир Качаклиев през юни 2003 г. след 4 дни изтезания.

Наркозависимият Десислав постъпва на лечение на 12 юни. Той умира по-малко от седмица по-късно. Момчето било зле физически. Според показанията на комунарите не се справяло с поставените му задачи и това дразнело "старите" - отговорника Красимир Димитрашков и помощниците му Деян Иванов и Дикран Мардикян.

На 12 юни отговорниците набили Десислав на връщане от излет, тъй като симулирал епилептичен припадък. На 14-и плевенчанинът трябвало да копае дупка с размерите на стая по нареждане на Димитрашков. Докато безуспешно се мъчел да направи това, Деян Иванов, Георги Димитров и Георги Станчев започнали да го налагат с крака и юмруци.

Вечерта Десислав бил качен на тавана - мястото за по-жестоки наказания. В продължение на половин час двата крака на Панчев били вързани със сизал, а ръцете - разпънати и вързани за гредите. За да не може да мърда, Дикран вързал и половия му член. Боят започнал с летва от щайга, после с дървено черчеве. Когато развързали Десислав, Дикран го ударил с юмрук в лицето.

След това плевенчанинът припаднал. Вечерта след боя момчето повръщало, не можело да говори, било абсолютно неадекватно. На следващия ден Десислав бил вързан с вериги за леглото, а после и за врата. Към 19-20 ч комунарите усетили, че не диша.

7 години след смъртта му Върховният касационен съд (ВКС) осъди петима за жестокото му убийство. Трима от отговорниците на комуната и двама техни подчинени ще лежат общо 57 г. зад решетките. Димитрашков получи 14 г. заместниците му Мардикян и Иванов бяха осъдени на 12 г. и 13 г. зад решетките. Oкончателното решение на ВКС потвърди присъдите на Георги Димитров и Георги Станчев, те ще лежат 8 и 10 г.

Родителите на Десислав - Мая и Стефан Панчеви, заведоха гражданско дело срещу управителя на комуната Владимир Качаклиев и жена му Росица. Според тях за безотговорността на Качаклиеви и липсата на контрол в комуната трябва да бъде потърсена отговорност.

Градската съдийка Иванка Иванова е приела, че Панчеви са се затворили в себе си след смъртта на сина им. По думите на свидетели бащата Стефан живеел като отшелник в плевенско село и не общувал с никого.

Фондация "Право на свободен избор" е наказана да плати по 50 000 лв. кръвнина на родителите на убитото момче, както и по над 32 хил. лв. лихва от 2003 г. насам. Качаклиев трябва да плати и разноските по делото. Така дългът на фондацията към Панчеви става над 160 000 лв.

Свидетели разказали, че Мая Панчева започнала да търси истината за случилото се непосредствено след смъртта на сина си. Жената обикаляла цяла България, за да търси близки и родители на другите деца от комуната, включително родителите на обвиняемите.

Патоложката е споделяла с нея, че в практиката си не е правила аутопсия на такова зверско убийство в резултат на мъчение. Почернената майка не вини убийците, тъй като са болни хора.

Магистратите считат, че Качаклиев е имал организационни функции в комуната в Белмекен и е бил подпомаган от съпругата си Росица.

Като не са упражнявали ефективен контрол върху комунарите, те са допуснали причиняването на смъртта на Десислав Панчев, се казва в решението на съда."

Източник:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=968695

Покай се, Качаклиев, и потърси прошка.
цитирай
10. ka4ak - 7. batogo - Весели празници, Владо! Oги!Здраве и радост да имаш и ти, и всичките ти близки и обичани хора!:)))
24.12.2013 09:38
batogo написа:
Пожелавам ти любов в сърцето, радост в душата и светлина в ума през новата година...

Да имаш доброчестина и да благопреуспяваш с мъдрост и човечност!!!:)))
цитирай
11. ka4ak - 8. zabavnata - Добро утро, Владо! Добро утро,Ани!:)
24.12.2013 10:09
zabavnata написа:
"Бъди егоист, не предавай живота си!" ? Сега вече те разбирам. Превеждам си го по-скоро така: "Отстоявай себе си и принципите си, каквото и да ти струва това!"

В тази светла и празнична утрин пожелавам на теб и твоето семейство много здраве, хармония, обич и светлина. Нека всяка ваша стъпка бъде цел и посока за онези, които са загубили себе си. На тях пожелавам сили да преодолеят зависимостите и да отстояват себе си!
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

Или,не допускай изкуствена болест,за да си,Ти!:)))
Бъдникът да озари къщата ти със здраве,любов и прекрасни бъдещи мигове!!!:)))
цитирай
12. ka4ak - 9. veselinvalev - За покаянието Джокера е за теб!Простил съм ти!:)))
24.12.2013 10:46
veselinvalev написа:
Качак Мюнхаузен, това че няколко тъпака ти лижат задника публично, те кара непрекъснато да заемаш героически пози. И защото много ти харесва позьорството и фукнята и задника си все го вириш да го видят всички, и да видят всички как отново дежурните ти лизачи раболепно ще се довлачат и ще свършат дежурните си лизаческите процедури. Това е обществена агресия на тъпоумието. Тъпоумието, което не може да разбере, че не тъпоумна агресия е необходима, а дълбоко и искрено покаяние. Покай се, Качак Мюнхаузен. Никоя медия не цитира глупавите ти лозунги и наставления. Но пък описва последиците от тях, защото цялата ти душа, Качак Мюнхаузен е един концлагер, който ти наричаш "свободната зона". Покай се, защото това ще те спаси, а не пералнята на гъзолизците. Безотговорните ти истерични крясъци няма да те спасят, те ще те връщат винаги и винаги в твоята "комуна на ужасите":

"Петимата убийци на 20-годишния Десислав Панчев цели 4 дни го пребивали с лопати и дървени пръти в наркокомуната в Белмекен. А малко преди да издъхне в адска агония, инквизиторите го изнасилили и го принудили да им прави орална любов. Това е записано в решението на Върховния касационен съд, с което Красимир Димитрашков, Дикрян Мардикян, Деян Иванов, Георги Станчев и Георги Димитров бяха осъдени общо на 57 години затвор за гнусното престъпление.

20-годишният плевенчанин Десислав Панчев среща смъртта на 15 юни, 2003 г. в наркокомуната на Владимир Качаклиев и съпругата му Росица. Само седмица преди това младежът влиза за лечение на зависимостта си, но никога вече не излиза жив оттам.Подобно на казармените условия, и в комуната властвали старите кучета, които се гаврели с новобранците. Десислав бил системно тормозен и пребиван от по-старите обитатели. Те сякаш видели у младия си съквартирант обект за избиването на собствените си комплекси и продължили с мъченията и гаврите. Решили да го накажат радикално, като в тежкото му физическо състояние го принудили с бой да изкопае дупка с размерите на стая. Причината – Десислав откраднал кутия цигари от обитател на комуната. След като налагали жертвата си с прът, двама от побойниците Деян и Красимир скачали неколкократно върху агонизиращия Десислав, докато младежът не изпаднал в несвяст.

Тогава извергите решили да продължат с изтезанията в така наречената „стая на ужасите”. В това пригодено за измъчения помещение Десислав е бил разпънат и малтретиран от всички подсъдими. Веднага след убийството Качаклиев обяснил, че в стаята има вериги, за да може с тях да бъде вързан зависимия в момент на абстиненция.

Сред инквизиторите с най-голяма жестокост се откроявал Мардикян, който вързал и опъвал половия член на жертвата. В изблик на страдание Десислав ги молел да им прави орална любов, само за да престанат с мъченията. Силен ритник в главата отървава младежът от наркозависимостта му, тъй като слага край на житейския му път.

Аутопсията на младежа показва, че е загинал от черепно-мозъчна травма с мозъчен кръвоизлив. Десислав бил с множество травми, кръвонасядания по главата, счупване на носната кост, пет счупени ребра и синини по цялото тяло."

Източник:

http://www.razkritia.com/60106/Как-смъртта-покоси-Десислав-в-Комунат/


Мюнхаузен, поради сергийно-търговския характер на съдебната ни система, си платил на следователи и прокурори, за да не бъдеш изправен от държавното обвинение на съд и осъден заедно с горните изверги, но пък на заведеното от родителите на момчето по късно частно дело си осъден от друг съд да заплатиш 160 000 лв. по делото. Ето един правосъден парадокс. Държавното следствие не те изправя на съд, а пък след това си осъден по частно дело. Защото съдебната ни система е корумпирана и ти си част от тази корупция, Мюнхаузен.

"Комуна плаща 160 000 лв. кръвнина за убит наркоман

Фондация "Право на свободен избор", която стопанисва наркокомуната в Белмекен, трябва да плати 160 000 лв. на родителите на плевенчанина Десислав Панчев (20 г.). е решил Софийският градски съд. Момчето издъхна в комуната на Владимир Качаклиев през юни 2003 г. след 4 дни изтезания.

Наркозависимият Десислав постъпва на лечение на 12 юни. Той умира по-малко от седмица по-късно. Момчето било зле физически. Според показанията на комунарите не се справяло с поставените му задачи и това дразнело "старите" - отговорника Красимир Димитрашков и помощниците му Деян Иванов и Дикран Мардикян.

На 12 юни отговорниците набили Десислав на връщане от излет, тъй като симулирал епилептичен припадък. На 14-и плевенчанинът трябвало да копае дупка с размерите на стая по нареждане на Димитрашков. Докато безуспешно се мъчел да направи това, Деян Иванов, Георги Димитров и Георги Станчев започнали да го налагат с крака и юмруци.

Вечерта Десислав бил качен на тавана - мястото за по-жестоки наказания. В продължение на половин час двата крака на Панчев били вързани със сизал, а ръцете - разпънати и вързани за гредите. За да не може да мърда, Дикран вързал и половия му член. Боят започнал с летва от щайга, после с дървено черчеве. Когато развързали Десислав, Дикран го ударил с юмрук в лицето.

След това плевенчанинът припаднал. Вечерта след боя момчето повръщало, не можело да говори, било абсолютно неадекватно. На следващия ден Десислав бил вързан с вериги за леглото, а после и за врата. Към 19-20 ч комунарите усетили, че не диша.

7 години след смъртта му Върховният касационен съд (ВКС) осъди петима за жестокото му убийство. Трима от отговорниците на комуната и двама техни подчинени ще лежат общо 57 г. зад решетките. Димитрашков получи 14 г. заместниците му Мардикян и Иванов бяха осъдени на 12 г. и 13 г. зад решетките. Oкончателното решение на ВКС потвърди присъдите на Георги Димитров и Георги Станчев, те ще лежат 8 и 10 г.

Родителите на Десислав - Мая и Стефан Панчеви, заведоха гражданско дело срещу управителя на комуната Владимир Качаклиев и жена му Росица. Според тях за безотговорността на Качаклиеви и липсата на контрол в комуната трябва да бъде потърсена отговорност.

Градската съдийка Иванка Иванова е приела, че Панчеви са се затворили в себе си след смъртта на сина им. По думите на свидетели бащата Стефан живеел като отшелник в плевенско село и не общувал с никого.

Фондация "Право на свободен избор" е наказана да плати по 50 000 лв. кръвнина на родителите на убитото момче, както и по над 32 хил. лв. лихва от 2003 г. насам. Качаклиев трябва да плати и разноските по делото. Така дългът на фондацията към Панчеви става над 160 000 лв.

Свидетели разказали, че Мая Панчева започнала да търси истината за случилото се непосредствено след смъртта на сина си. Жената обикаляла цяла България, за да търси близки и родители на другите деца от комуната, включително родителите на обвиняемите.

Патоложката е споделяла с нея, че в практиката си не е правила аутопсия на такова зверско убийство в резултат на мъчение. Почернената майка не вини убийците, тъй като са болни хора.

Магистратите считат, че Качаклиев е имал организационни функции в комуната в Белмекен и е бил подпомаган от съпругата си Росица.

Като не са упражнявали ефективен контрол върху комунарите, те са допуснали причиняването на смъртта на Десислав Панчев, се казва в решението на съда."

Източник:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=968695

Покай се, Качаклиев, и потърси прошка.

Това се случи в моето семейство,с моите деца и не мога да го променя,колкото и да ми се иска!!!:(((
Използва се от слабите,да продължават да разкървавяват незарастващата ми рана!:(((
цитирай
13. veselinvalev - Бъди благословен и мир на душата ти!
24.12.2013 11:24
Вече ти обяснявах веднъж, че "разкървавяват незарастващата ми рана" е синдромът на Мюнхаузен:

http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_4324.html

Да са ти простени всичките ти комунистически и капиталистически лозунги, Качак, и всичките ти глупости, прощавам ти. Нека и господ да ти прости. И да пребъдеш с Бъдната вечер и Рождеството Му! Бъди благословен и мир на душата ти! Живот и здраве на цялото ти семейство!
цитирай
14. ka4ak - 13. veselinvalev - Бъди благословен и мир на душата ти! Прекрасно е, да изкорениш,злобата!:)))
24.12.2013 12:06
veselinvalev написа:
Вече ти обяснявах веднъж, че "разкървяват незарастващата ми рана" е синдромът на Мюнхаузен:

http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_4324.html

Да са ти простени всичките ти комунистически и капиталистически лозунги, Качак, и всичките ти глупости, прощавам ти. Нека и господ да ти прости. И да пребъдеш с Бъдната вечер и Рождеството Му! Бъди благословен и мир на душата ти!

Светла вечер за теб и близките ти,обични хора!Здраве и пак Здраве,ха НАЗДРАВЕ!!!:)))
цитирай
15. iliada - Щастливи Коледни Празници, Владо!
24.12.2013 12:57
Щастливи Коледни Празници,Владо!
цитирай
16. ka4ak - 15. iliada - Щастливи Коледни Празници, Владо! Прекрасно сърце имаш,Илиана!!!:)))
24.12.2013 13:20
iliada написа:
Щастливи Коледни Празници,Владо!

Благопреуспявай с обичните си хора и много щастливи мигове да Ви съпровождат!!!:)))
цитирай
17. marmota - мармота
24.12.2013 15:07
Весели празници!
цитирай
18. stela50 - Светли празници, Владо !
24.12.2013 15:08
Весело посрещане на Рождество Христово !
Нека Коледната звезда
да огрява пътя ви в живота...
Нека магията на святата Коледна вечер
влезе в дома ви и донесе здраве,
мир и благодат!

цитирай
19. tota - Весели коледни и новогодишни празници!
24.12.2013 15:19
http://www.youtube.com/watch?v=FKgJB1sxi-Y

Живот и здраве да е!
цитирай
20. ka4ak - 17. marmota - мармота Тони,позволих си коментар,при теб!:)))
24.12.2013 15:19
marmota написа:
Весели празници!

Диамантът в теб,си блести и дарява,светлина!!!:)))
цитирай
21. ka4ak - 18. stela50 - Светли празници, Владо !Таня,светъл лъч,си!!!:)))
24.12.2013 15:22
stela50 написа:
Весело посрещане на Рождество Христово !
Нека Коледната звезда
да огрява пътя ви в живота...
Нека магията на святата Коледна вечер
влезе в дома ви и донесе здраве,
мир и благодат!


Бъдни вечер да пречисти душата ти с любов и щастие! Да имаш доброчестина и да благопреуспяваш с мъдрост и човечност!Здраве и радост да имаш и ти, и всичките ти близки и обичани хора!!!:)))
цитирай
22. ckarlet - Светли и щастливи празници и от мен!
24.12.2013 15:27
Светли и щастливи празници и от мен!
цитирай
23. ka4ak - 19. tota - Весели коледни и новогодишни празници!Ати,прелест си!:)))
24.12.2013 15:57
tota написа:
http://www.youtube.com/watch?v=FKgJB1sxi-Y

Живот и здраве да е!

Дерзай в добролюбието си и благопреуспявай с прекрасната си душа!!!Светла Бъдни вечер с любимите хора!!!:)))
цитирай
24. ka4ak - 22. ckarlet - Светли и щастливи празници и от мен! Скарлет,винаги носиш радост с присъствието си!!!:)))
24.12.2013 16:30
ckarlet написа:
Светли и щастливи празници и от мен!

Преуспявай със светлината,която носиш!Сбъдване на мечтите,за теб и обичните ти хора!!!:)))
цитирай
25. swan16 - Светли и весели празници Владо! ...
24.12.2013 18:28
Светли и весели празници Владо! Бъди здрав и благословен!
цитирай
26. ka4ak - 25. swan16 - Светли и весели празници Владо! ... Ралица,прекрасна си,като името ти!:)))
24.12.2013 18:42
swan16 написа:
Светли и весели празници Владо! Бъди здрав и благословен!

Усещане за Българка,винаги ме радва!:)))
Здраве и бъди,с обичните ти хора!!!:)))
цитирай
27. kometapg - Светла Коледа! Нека да има повече ...
25.12.2013 12:30
Светла Коледа! Нека да има повече такива хора като теб! Бъди много здрав! :)
цитирай
28. silwiqna - Честита Коледа!
25.12.2013 14:56
Да...и да правим всичко с любов'...! :)
цитирай
29. 4aiotgluhar4e - :)
26.12.2013 10:26
Ако горе има Някой, който да съди земните ни дела, той вижда с какво свято дело си се заел, ка4ак. Жив да си! Честита Коледа и щастлива Нова година на теб и всички, които обичаш!!
цитирай
30. monaliza121 - Честито Рождество!
26.12.2013 10:39
С твоите "камъни"...
Имай цел и вярвай, че можеш да я постигнеш!
Здраве и благоденствие на цялото ти семейство!:)
цитирай
31. zabavnata - Весела Коледа, Владо!
26.12.2013 13:27
Здраве, щастие и благодат да донесе дядо Коледа в семейството ти.
Няколко думи към Веселин Вълев. Само Бог може да съди постъпките ни. Убедена съм, че ако можехме да върнем времето назад Качаклиев би направил и невъзможното, за да спре тази трагедия. Вярвам, че това е човек, който би рискувал собствения си живот, за да спаси този на един ЗАВИСИМ. ТЕ СА НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО, ако не си разбрал.
Има ли човек, който да не е виждал наркоман в акция? Мразех постъпките на тези хора и ги наричах БОКЛУЦИ. Мисля, че водещото в тази погнуса беше... СТРАХЪТ. Всеки търси топлина и уют, всеки страни и бяга от неприятностите. Владимир ми разказа някои неща и според него тези прекрасни момчета и момичета НЕ СА ТЕ, когато са под въздействието на дрогата.
Вълев, аз гледах документален филм за НАРКОМАН, който беше заклал баща си и беше понакълцал майка си с ножа. Тя е оживяла и разказа за преживения кошмар.
Кой е застрахован, че утре собственото му дете няма да се превърне в същото ЗОМБИ? И преди да съдиш запомни, че това е ВОЙНА за ЖИВОТА НА НАШИТЕ ДЕЦА. Превърни злобата си в нещо градивно, в хъс за победа. Ако ли не то по-добре я изливай срещу МАШИНАТА за правене на пари - срещу МАФИЯТА! Стиска ли ти?

цитирай
32. анонимен - Честито Рождество Христово !
26.12.2013 20:00
Коледните празници отминават, но идват Новогодишните.
Пък догодина, каквото Бог е отредил... !

Да живее циливилизацията !!!
цитирай
33. lion1234 - Весели Коледни и Новогодишни празници!
27.12.2013 12:44
Успех в осъществяване на целите!
цитирай
34. veselinvalev - zabavnata
27.12.2013 14:37
zabavnata написа:

Няколко думи към Веселин Вълев. Само Бог може да съди постъпките ни. Убедена съм, че ако можехме да върнем времето назад Качаклиев би направил и невъзможното, за да спре тази трагедия. Вярвам, че това е човек, който би рискувал собствения си живот, за да спаси този на един ЗАВИСИМ. ТЕ СА НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО, ако не си разбрал.
Има ли човек, който да не е виждал наркоман в акция? Мразех постъпките на тези хора и ги наричах БОКЛУЦИ. Мисля, че водещото в тази погнуса беше... СТРАХЪТ. Всеки търси топлина и уют, всеки страни и бяга от неприятностите. Владимир ми разказа някои неща и според него тези прекрасни момчета и момичета НЕ СА ТЕ, когато са под въздействието на дрогата.
Вълев, аз гледах документален филм за НАРКОМАН, който беше заклал баща си и беше понакълцал майка си с ножа. Тя е оживяла и разказа за преживения кошмар.
Кой е застрахован, че утре собственото му дете няма да се превърне в същото ЗОМБИ? И преди да съдиш запомни, че това е ВОЙНА за ЖИВОТА НА НАШИТЕ ДЕЦА. Превърни злобата си в нещо градивно, в хъс за победа. Ако ли не то по-добре я изливай срещу МАШИНАТА за правене на пари - срещу МАФИЯТА! Стиска ли ти?



Че дори и отговорът ми на твоя коментар, ще е борба срещу мафията, zabavnata. Също и срещу тъпотията. На мен повече от петнадесет години от живота ми минаха на улицата, така че твоите преповторени качаклийски клишета няма какво да ми кажат за наркоманите. Но тъй като ти ще възприемеш не това, което аз ти казвам, а това което ти искаш да чуеш, та и отговорът ми ако беше само до теб, той щеше да е кажи-речи безсмислен, но тъй като разговорът е публичен, затова и пиша повече заради другите, които ще дойдат тук да прочетат.
1. Първо трябва да си изключителен тъпак, за да ми крещиш обясненията си за това какво разбираш под "свободен поет" без и един ден да си учил сериозно литература. А Качаклиев точно това прави. Включително и тук със заглавието си на този постинг.
2. Трябва да си изключителен тъпак за да повтаряш едно и също нещо сума ти и сума ти пъти на едно и също място. Тоест да пействаш сума ти пъти какво си бил казвал на еди кои си, еди кога си. И все да го повтаряш това и да го повтаряш, и да го повтаряш, това което непрекъснато прави Качаклиев. Тъпотия на ента степен.
3. Че какъв борец срещу мафията е Качаклиев, та той е част от тази мафия. В аптеките му се продават наркотици. Наляво и надясно обяснава в какво цветущо финансово състояние бил. Че ако не беше част от мафията, тя щеше ли да го остави да прави бизнес. Някои хора пишат така сякаш нямат ни най-малка представа какво става в България и пишат тъпотии след тъпоии и си преписват геройства след геройства. Щото се бил записал в някакъв списък за Червената църква, та нищо чудно и да си изкара Качаклиев някакъв списък където се е записал като борец против мафията. То смехория отвсякъде. Последните пет години все тръби за подкрепата си към Бойко Борисов. Това ли е качаклийската борба с мафията. Та в докладите на ЦРУ, които изтекоха и в американски издания Бойко Борисов се описва като един от най-големите мафиоти в България, включително и като държащ производството и канала за амфетамини към Азия и обратния път на хероина от Азия към Европа през България. Бартерни сделки без трафик на валута. Черно на бяла го пише в докладите.
https://www.bivol.bg/wlborisov.html
4. Проектът "Свободни поети в blog.bg" е също част от мафиотския план за съсипването на България. Защото неговата цел е да подчини мислещи и пишещи хора на една мафиотска доктрина. Неслучайно Качаклиев страшно се гордее на оня колаж където е с Бойко Борисов, макар този колаж да казва истината за сродните мафиотски душици. Много му е драго на Качаклиев да бъде до бат Бойко - едно от емблематичните лица на мафията, което отново иска да стане не само министър-председател, но също така и да продължава да налага удобни за мафията закони и правила чрез парламента.
5. Ето аз написах срещу мафията, но едва ли ще ти стиска да го чуеш и разбереш, zabavnata. То затова се иска и интелект и екзистенциален опит. А ти не си дошла тук да показваш такива неща. Ти си дошла тук за да лижеш задника на Качаклиев. Същият който аз наричам Качак Мюнхаузен. Заради лъжите му и мафиотското му поведение.
6. Войната на Качаклиев не е срещу наркотиците, а срещу тези, които могат да мислят и могат да казват публично истината. И настоящият му постинг е част от тази негова война.
7. Написала си "само Бог може да съди постипките ни", а пък целият ти коментар към мен е осъдителен. Цитатничеството не е за всеки, zabavnata. Може да ти изплющи такъв шамар, че да се чудиш след това защо си си го ударила сама.
цитирай
35. zabavnata - Вълев, заплшвате ли ме?
27.12.2013 15:18
Точка 7 звучи като публично отправена заплаха. Явно напоследък така ми върви. Теглете си номерца бе, хора! Преди теб вече бяха костюмарите от една голяма, финансова корпорация. Защо не ви харесва свободното изразяване на мнение, което явно не се припокрива с вашето?
С Качаклиев сме спорили по много теми, не споделяме едни и същи политически идеологии така, че мерете си приказките за "гъзолизци" и прочие тъпотии.
Подал е ръка на тези отритнати от обществото младежи и иска да бъдат ХОРА, със свободна воля, излекувани от своята зависимост. Не виждам какво лошо има в това?
Весели празници, Вълев!
Дали имам или нямам интелект е спорна тема, но ми е забавно някой да ми прави психологически профил без да ме познава. Продължавайте с опитите си, забавно е.
цитирай
36. kasnaprolet9999 - veselinvalev
27.12.2013 16:59
Има една приказка направи добро за да изядеш лайно и точно това се сучва с Владо години наред. Подал е ръка на хора, които се смятат за измета на обществото, за да ги извади от тинята в която са затънали. Познаваш ли някой друг да е направил това? Няма такъв като него!!! Не е имало и някакъв опит от който да се поучи, прокарвал е сам пътя в това трудно начинание. Направил е грешка, че се е доверил прекалено на едно от момчетата и му е делегирал права да бъде старши в комуната и да контролира ежадневието им. Грешката коства живота на едно от момчетата и това цял живот ще му тежи на съвестта. Няма безгрешни хора и който не работи той не греши. Задаваш ли си въпроса на колко други момчета е помогнал и е спасил за достоен живот. Защо трябва да се човърка в раната му непрекъснато, каква е тази омраза която те е пропила навсякъде. Набъркваш в тази схема негови политически пристрастия и изяви, сипеш обвинения, става пълна боза, но отгоре изплува омразата ти, видна отвсякъде. Крайно време е да престанеш да се занимаваш с Владо, защото се излагаш пред нас. Той може да не е литератор като теб и да жонглира с думите, но делата са му чисти и по тях го познаваме. Махни си черните очила и погледни в душата му, там има само добронамереност и страдание.
цитирай
37. ka4ak - злъч и злоба изливаш???Грозно и отвратително!Иначе,уж четеш?И това интервю от 4 АПРИЛ 2003 Г.,ще го намеря и сигурно,ще си обясниш много неща!!!:(((
27.12.2013 17:48
Въпреки,болния мозък!!!:)))
29.11.2009 17:38 - НИТО ЕДИН ДИЛЪР НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВА ДРОГА,БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА
В мое интервю от 9.04.2003г вижте какво казвам на тогавашния главен секретар:
...искат да унищожат България и Бойко Борисов ако не се вслуша в думите ми,все едно,че участва в това престъпление.
- Много силно обвинение изричате...
- Къде беше Бойко Борисов с "Ипон" преди?Имаш да даваш 1 милион,мутрите пристигат и те гърбят в заведението.Ако заведението е под контрола на Бойко Борисов,той казва:"Прави каквото искаш,само че навън - в моето заведение не искам проблеми!".
Сега искаме от същия този Бойко Борисов да извие вратовете на тези,с които преди е играл...Само че сега неговото заведение е България...В Турция,в Гърция,в Македония,в Сърбия - където искат,там да се оправят,но в България - не!Това е.А ...

Едно интервю на Галина НАКОВА
29.11.2009 22:48 - А това е от същото интервю публикувано на 9.04.2003г @79
...-знаейки много добре за какво става въпрос.
- Само през митниците ли минава наркотика?Къде са "Крау ейджънтс" в схемата?
- Основно през митниците,да.Те си получават техните пари и им е подсказано какво да правят и какво не трябва да правят.Казват ти:"Това е служебна пратка" и ти козируваш и пратката минава.Давам ви веднага пресен пример:в момента в София няма едно място,където може да си купиш вносни цигари с бандерол - не мога да си купя цигарите,които пуша!
- Какво означава това?
- Предприеха се уж крути мерки и се оказа,че всички вносни цигари са с фалшиви бандероли и за това не се продават.Сега си купувам цигари от други места.Това означава,че става преразпределение на каналите за внос на цигари,нищо друго не става.
Най-много ме вбесява,че при всички акции за хващане на наркотици нищо не става.Ще разбера че тези крути мерки към наркотиците са налице и са ефективни тогава,когато
НАРКОМАНИТЕ ЗАПОЧНАТ ДА РАЗБИВАТ АПТЕКИТЕ
Но такова нещо няма,няма и да има.Това е лакмусът,че няма откъде да се вземе наркотик.
- Искате да кажете,че пазарът не се променя,независимо от афишираната от МВР борба?
- Всеки ден........
........,напротив.Фрашкан е пазарът!
- И цената ли не е мръднала?
- Не и.........................
по показателно от това.
- Как ще коментирате участието на баретите в този бизнес?
- Това го говоря от 3 години!
Плюя ги в лицето,а те се обърсват и си обръщат и другата страна,приемат това за нещо съвсем нормално.За да покажат,че правят нещо,защото ние говорим,а и всички виждат,че нищо не се предприема.Трябва нещо да покажат на обществото и за това бяха необходими тези жертви - "Ето,вижте къде пипаме ние - в баретите!"Няма звено от структорите на МВР което да не играе в наркобизнеса,това ви го гарантирам.Говоря от най-ниското звено сержанти,до офицери,следовател,дознатели и т.н.
- За колко пари се продава един прокурор?
- Имам абсолютно категорични сведения,че....

29.11.2009 23:05 - та да довърша @79и@81 и защо Ви показвам това от 9.04.2003г
.....На 18 април 2003 година брониран сребрист Мерцедес S престояващ близо до автобусна спирка на Цариградско шосе в София е взривен пред десетки свидетели. Адската машина е поставена под дясната предна седалка – там където се вози обикновено собственика на возилото. Точно в този момент обаче той не стои на нея а на шофьорското място – по някаква причина решил в този момент да кара лично. Шофьорът на Доктора – Йордан Спасов , който седи до него, е разкъсан на парчета. Самият Тодоров е запечатан от случаен фотограф непосредствено след взрива – лицето му е в кръв и обгорено. Освен временната загуба на слуха , обаче Доктора няма никакви други сериозни наранявания и съвсем скоро, никой не би могъл да предположи ,че това лице е било обект на бомбен атентат.
През Ноември , Иван Тодоров заявява ,че зад опита за убийството му стоят: "Бивш приятел , красавица и нисък генерал, който пуши пури за близо 3000 лева на месец и преправя костюмите си."
Медиите приемат ,че бившия приятел е Петър Петров – Амигоса , красавицата е Ася Зафирова ( приятелката на Доктора), а по отношение на генерала , в пресконференция , Бойко Борисов заявява ,че става въпрос за ген. Васил Василев , тогавашния шеф на ДНСП. Последният е освободен от поста си 10 дена след това.
ЯХТЕНИЯТ СКАНДАЛ – ПОЛИТИЧЕСКО СЪТРЕСЕНИЕ БЕЗ ПОСЛЕДИЦИ
МВР твърдят ,че намират в куфарчето на Доктора , изхвърчало при взрива, снимки, които под формата на доклад за връзки на политически с престъпни фигури се предават на президента и премиера. Избухва сериозен скандал. Лицата запечатани на снимките са министрите от правителството на Симеон Сакскобургготски – Милен Велчев и Пламен Петров и и тогавашния царски депутат - Мирослав Севлиевски.
Четвъртия човек в играта на карти е Петър Петров- Амигоса , а на заден план усмихнат седи Иван Тодоров – Доктора . Мястото е яхта в Монако по време на кръг от Формула 1.
Освен посочените лица , в доклада фигурират и имената на военния прокурор Трендафил Трайков и апелативния прокурор от Софийска прокуратура Иван Петров.
За тях се твърди ,че имали нерегламентирани контакти с Доктора и небезизвестния Константин Димитров – Косьо Самоковеца.
Заради доклада , в който всъщност няма никакви конкретни доказателства , на 25 април Бойко Борисов си подава оставката – министър-председателят не я приема. Няколко месеца по-късно и Милен Велчев прави същото , но и неговата оставка не е приета.
Николай Филчев пък – главен прокурор по това време , веднага изисква оставките на двамата прокурори – те отказват. По-малко от три години след случилото се Трайков е предложен за повишение в Върховна касационна прокуратура....
Постинг: На този ден 27.11.2000 г.в 21.00 часа ,първите 6 момчета се настаниха в картофохранилището под Белмекен!
Автор на постинга: ka4ak
цитирай
38. veselinvalev - zabavnata & kasnaprolet9999
27.12.2013 18:00
"СВОБОДЕН ПОЕТ Е: ВСЕКИ ВЛЮБЕН В ПРИЗВАНИЕТО СИ И ДОПРИНЕСЪЛ, ОТ НАЙ ДЪЛБОКА ДРЕВНОСТ ,ДО НАШИ ДНИ ,ЗА ПРОГРЕСА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НИ!!!:)))"

това е лайното което ядете и двете тук. То е поводът и темата които и двете дъвчете.

zabavnata - в точка 7 за която говориш се казва, че с твоя цитат сама си си ударила шамар, щото си написала, че "само Бог може да съди постипките ни", а целият ти коментар по насетне е всъщност съдене към мен. Няма никаква заплаха, има констатация.

Хайде пак обратно към лайното:
"СВОБОДЕН ПОЕТ Е: ВСЕКИ ВЛЮБЕН В ПРИЗВАНИЕТО СИ И ДОПРИНЕСЪЛ, ОТ НАЙ ДЪЛБОКА ДРЕВНОСТ ,ДО НАШИ ДНИ ,ЗА ПРОГРЕСА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НИ!!!:))"
цитирай
39. ka4ak - Списанието е ФАКТ!!!:)))
27.12.2013 18:30
ТОВА,ЧЕ СИ ОГРАНИЧЕН И НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ ПОЕЗИЯ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ДЕЙНОСТ НА ЧОВЕКА,СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!ЖЕЛАЯ ТИ ИЗЛЕКУВАНЕ И ДА СТАНЕШ,свободен поет!!!:)))
цитирай
40. zabavnata - Вълев, благодаря за смеха, който предизвикаха Вашите думи!
27.12.2013 18:34
Смея се от сърце, защото... Аз не Ви съдя! Просто недоумявам с какво Ви предизвика този човек, за да го нападате така. Помага на наркомани, изпаднали, отритнати от обществото. Не е ли благорадна мисия? Аз лично не бих могла, признавам. Нямам толкова кураж вероятно.
Никога не съм претендирала, че съм поетеса или литературно чедо. Не търся и трибуна, защото често се шегувам, че в блога има 10 пишещи и 5 четящи.
Спете спокойно, човеко с будна съвест и не ме нападайте, че защитавам една достойна кауза. Може и да не Ви се вярва, но ако един благороден човек подаде ръка на някой изпаднал би спечелил възхищението ми.
Който не работи той не греши! Една лекарска грешка може да струва ЧОВЕШКИ ЖИВОТ. Колко лекари са осъдени за това? Дайте цифра, предположение!
Дадох пример с наркомана убил баща си, накълцал майка си. Кой е виновен? Той или тези, които са му продали дрогата и са го направили ЖИВОТНО?!
Хайде, Вълев, нападайте! Аз съм тук и изобщо не ми пука за литературните сърчица, птички, облаци. В реала има СМЪРТ, НАРКОТИЦИ, НАСИЛИЕ. Колкото и да не ми харесва - ИМА. Въпросът е как да ограничим вредите, как да спрем това БЕЗУМИЕ ?! Не искам живота на нашите деца да се превръща в разменна монета срещу скъпите "играчки" на ДИЛЪРИТЕ и ТЕХНИТЕ ШЕФОВЕ.
Пак характерната българска поговорка в действие: "Не искам аз да съм добре, искам Вуте да е зле."
Децата са НАШИ. Днес е детето на съседа, а утре?!

цитирай
41. ka4ak - Приятели,извинете ме,че болен чОВЕК,иска да помрачи,СВЕТЛИНАТА!!!
27.12.2013 19:33
БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ВИ ИМА И БЛАГОУСПЯВАЙТЕ С УСМИВКА И МОЖЕНЕ!!!:)))
цитирай
42. veselinvalev - Качак Мюнхаузен, това че си свързан с мафията също е факт. :)
27.12.2013 19:54
Както е факт, че искаш да играеш политическа роля в облъчването на blog.bg. Заради болните ти амбиции да е под твой мафиотски контрол.

Списанието "Свободни поети в blog.bg" е политическа поръчка на мафията, която ти изпълняваш.

"Кандидатът за кмет на София Теодор Дечев, издигнат от Българското блогърско общество, участва в представянето на първото блогърско списание "Свободни поети". "Електронни будители" от цялата страна отбелязаха празника вчера. В 64-те цветни страници на списанието са представени над 200 български блогъри."

Източник: http://www.segabg.com/article.php?issueid=4395&sectionid=2&id=0000299#

Същият Теодор Дечев, който беше дясна ръка на обявения за бос на мафията Алексей Петров - Трактора.

http://www.svobodata.com/page.php?pid=9951&rid=20

"46. ka4ak - това написах на нашият кандидат за кмет на София teodordetchev
24.09 21:06
Знам,че на този етап това е нереалистично и утопично начинание,но едно от нещата за които и аз започнах да пиша в блог.бг е сигурността ми,че това ще е пространство,което ще определя политиката и общественият живот в страната и до десет години изборите и решенията ще се решават в нета!Добре е да се стартират и подкрепят такива инициативи,за да може в движение да се учим и използваме неподозираната сила /виртуала избра Обама за президент/и възможностти на колективния ум ,за да може това да стане реалност!"

източник : https://sites.google.com/site/veselinvalev/

Качак Мюнхаузен, мафиозо, ти и тук създаде мафия "свободни поети". Но пък виждам че се разчупва мафиотското. Чак по шевовете се пука като му слушам "комплиментите" по мой адрес за това че пиша за мафията. Включително и тази в blog.bg.

23.07.2011 07:29 - НАЙ-ГРОЗНАТА ИСТОРИЯ

Автор: veselinvalev Категория: Изкуство
Прочетен: 11347 Коментари: 71 Гласове: 56
Последна промяна: 23.07.2011 07:32

Есента на 1996 г. в Хасково двама цигани, които работеха за застрахователната компания "Аполо и Болкан" идваха да ме рекетират. Ако не съм се застраховал при тях и не ми сложат техен стикер, не можело да работя в Хасково и щяло да ми се случи еди какво си. И това еди какво си било много лошо. За търговската дейност, която извършвах в Хасково си бях платил всички общински и държавни такси и данъци предварително според тогавашните закони. Заради истинското лице на Алексей Петров – неговите двама цигани от “Аполо и Болкан” – трябваше да си зарежа тогавашния бизнес и напускайки Хасково да претърпя големи загуби, защото мутренската позиция е – може да си тук само ако ни плащаш и на нас. Това е стопанската инициатива, която предлагат на гражданите Алексей Петров и неговите последователите още от онези години в които Жан Виденовата полицийка беше абсолютно безсилна срещу рекетьорите-застрахователи, чиито шефове пък си бяха досущ и до един бивши милиционери, барети, военоморски тихини, и тем подобни обучавани от държавата професионални убийци.

Къмто днешна дата един политически лумпен е тръгнал да ме убеждава, че Алексей Петров бил велик човек, велик бизнесмен, велик общественик, велик хуманист, велик политик.

Този лумпен се казва Теодор Дечев:

http://teodordetchev.blog.bg/drugi/2011/07/10/zashto-ne-se-pritesniavam-da-stoia-do-aleksei-petrov.780637

Същият този политически лумпен преди известно време искаше да става кмет на София.

http://parasol.blog.bg/politika/2009/10/05/pochna-se-teodor-dechev-vnese-dokumentite-si-v-oik.410108

Беше организирана кампания блоговото пространство го подкрепи. Като независим. Днес се вижда от кого е зависим “независимия”.
Тогава Владимир Качаклиев цяло списание “Свободни поети” направи от безплатни блогърски публикации за да подкрепи тази кандидатура.

http://teodordetchev.blog.bg/drugi/2009/10/30/eto-ia-i-premierata-na-blogyrskoto-spisanie-02-noemvri-2009-.425845

Както се казва егати и “свободните”, егати и “поетите”… И “свободата” егати.

Къмто днешна дата същия този “свободен поет” Теодор Дечев навярно пак ще иска да става някакъв обществено избран. Както е казал Алековия герой Бая ни Ганя: “келепир има в тази работа”.

Седем–осем месеца след безславното ми напускане на Хасково се виждаме с Кембъла лятоска във Варна. Разкажи ми, вика, някоя история. Имам една, викам му, ама много е гадна. Не е за разправяне. Нищо, кажи я, вика ми. Един бивш военен, фатмак, викам му, ми предлагаше миналото лято много евтинджос ТТ с четири пълнителя, ама не го взех. Това ли е историята, вика ми Кембъла? Има още, викам му. Не го взех тоя пищов, щото викам си, ще ми изкара някоя беля. То има ли пищов няма начин да не гръмне във второ действие. Ние сите сме си безизходно-чеховски герои. И верно, викам му, Кембъл, щеше да ми изкара беля, щото около времето когато гръмнаха Луканов, в Хасково идваха всеки ден двама напомпани мангали да ме рекетират. И така ме бяха вбесили, и така бях откачил, че ако го имаше ТТ-то, щях да ги гръмна насред хасковския мегдан за чудо и приказ на Жан Виденовите хасковски милиционери. Вълевус, вика ми Кембъла, това е най-грозната история която съм чувал. Ами нали за това ти викам, че не е за разправяне. Ебати че гадно ми стана, ми вика Кембъла, от твоята хасковска история.

И ви казвам, читатели на моя блог, аз - Веселин Вълев, ако ги нямаше хора като Алексей Петров - с прякор Трактора, и всички тези борци и каратисти като днешния ни премиер Бойко Борисов (и той с прякор някакъв), с техните охранително-застрахователни изродщини, милиони грозни български истории щяха да ни бъдат спестени, защото почти всеки българин има по няколко такива най-грозни истории, които не иска да си ги спомня. И милиони българи нямаше да напуснат България заради днешната й отвратително грозна история. Защото в днешната история на България е пълно с алчни политически малоумници, но няма нито един държавник. Защото днешната ни история е най-грозната мутренско-политическо-мафиотска и всякаква история позната нам. И хич не е за разправяне. Ама как и да я забравим, като откакто се помним все сме в нейната аполо-балканска действителност.

източник: http://veselinvalev.blog.bg/izkustvo/2011/07/23/nai-groznata-istoriia.788611
цитирай
43. ka4ak - 42. veselinvalev - Качак Мюнхаузен, това че си свързан с мафията също е факт. :) Прочети се,ако можеш да четеш!Благодаря ,за помощта!!!:)))
27.12.2013 23:39
veselinvalev написа:
Както е факт, че искаш да играеш политическа роля в облъчването на blog.bg. Заради болните ти амбиции да е под твой мафиотски контрол.

Списанието "Свободни поети в blog.bg" е политическа поръчка на мафията, която ти изпълняваш.

"Кандидатът за кмет на София Теодор Дечев, издигнат от Българското блогърско общество, участва в представянето на първото блогърско списание "Свободни поети". "Електронни будители" от цялата страна отбелязаха празника вчера. В 64-те цветни страници на списанието са представени над 200 български блогъри."

Източник: http://www.segabg.com/article.php?issueid=4395&sectionid=2&id=0000299#

Същият Теодор Дечев, който беше дясна ръка на обявения за бос на мафията Алексей Петров - Трактора.

http://www.svobodata.com/page.php?pid=9951&rid=20

"46. ka4ak - това написах на нашият кандидат за кмет на София teodordetchev
24.09 21:06
Знам,че на този етап това е нереалистично и утопично начинание,но едно от нещата за които и аз започнах да пиша в блог.бг е сигурността ми,че това ще е пространство,което ще определя политиката и общественият живот в страната и до десет години изборите и решенията ще се решават в нета!Добре е да се стартират и подкрепят такива инициативи,за да може в движение да се учим и използваме неподозираната сила /виртуала избра Обама за президент/и възможностти на колективния ум ,за да може това да стане реалност!"

източник : https://sites.google.com/site/veselinvalev/

Качак Мюнхаузен, мафиозо, ти и тук създаде мафия "свободни поети". Но пък виждам че се разчупва мафиотското. Чак по шевовете се пука като му слушам "комплиментите" по мой адрес за това че пиша за мафията. Включително и тази в blog.bg.

23.07.2011 07:29 - НАЙ-ГРОЗНАТА ИСТОРИЯ

Автор: veselinvalev Категория: Изкуство
Прочетен: 11347 Коментари: 71 Гласове: 56
Последна промяна: 23.07.2011 07:32

Есента на 1996 г. в Хасково двама цигани, които работеха за застрахователната компания "Аполо и Болкан" идваха да ме рекетират. Ако не съм се застраховал при тях и не ми сложат техен стикер, не можело да работя в Хасково и щяло да ми се случи еди какво си. И това еди какво си било много лошо. За търговската дейност, която извършвах в Хасково си бях платил всички общински и държавни такси и данъци предварително според тогавашните закони. Заради истинското лице на Алексей Петров – неговите двама цигани от “Аполо и Болкан” – трябваше да си зарежа тогавашния бизнес и напускайки Хасково да претърпя големи загуби, защото мутренската позиция е – може да си тук само ако ни плащаш и на нас. Това е стопанската инициатива, която предлагат на гражданите Алексей Петров и неговите последователите още от онези години в които Жан Виденовата полицийка беше абсолютно безсилна срещу рекетьорите-застрахователи, чиито шефове пък си бяха досущ и до един бивши милиционери, барети, военоморски тихини, и тем подобни обучавани от държавата професионални убийци.

Къмто днешна дата един политически лумпен е тръгнал да ме убеждава, че Алексей Петров бил велик човек, велик бизнесмен, велик общественик, велик хуманист, велик политик.

Този лумпен се казва Теодор Дечев:

http://teodordetchev.blog.bg/drugi/2011/07/10/zashto-ne-se-pritesniavam-da-stoia-do-aleksei-petrov.780637

Същият този политически лумпен преди известно време искаше да става кмет на София.

http://parasol.blog.bg/politika/2009/10/05/pochna-se-teodor-dechev-vnese-dokumentite-si-v-oik.410108

Беше организирана кампания блоговото пространство го подкрепи. Като независим. Днес се вижда от кого е зависим “независимия”.
Тогава Владимир Качаклиев цяло списание “Свободни поети” направи от безплатни блогърски публикации за да подкрепи тази кандидатура.

http://teodordetchev.blog.bg/drugi/2009/10/30/eto-ia-i-premierata-na-blogyrskoto-spisanie-02-noemvri-2009-.425845

Както се казва егати и “свободните”, егати и “поетите”… И “свободата” егати.

Къмто днешна дата същия този “свободен поет” Теодор Дечев навярно пак ще иска да става някакъв обществено избран. Както е казал Алековия герой Бая ни Ганя: “келепир има в тази работа”.

Седем–осем месеца след безславното ми напускане на Хасково се виждаме с Кембъла лятоска във Варна. Разкажи ми, вика, някоя история. Имам една, викам му, ама много е гадна. Не е за разправяне. Нищо, кажи я, вика ми. Един бивш военен, фатмак, викам му, ми предлагаше миналото лято много евтинджос ТТ с четири пълнителя, ама не го взех. Това ли е историята, вика ми Кембъла? Има още, викам му. Не го взех тоя пищов, щото викам си, ще ми изкара някоя беля. То има ли пищов няма начин да не гръмне във второ действие. Ние сите сме си безизходно-чеховски герои. И верно, викам му, Кембъл, щеше да ми изкара беля, щото около времето когато гръмнаха Луканов, в Хасково идваха всеки ден двама напомпани мангали да ме рекетират. И така ме бяха вбесили, и така бях откачил, че ако го имаше ТТ-то, щях да ги гръмна насред хасковския мегдан за чудо и приказ на Жан Виденовите хасковски милиционери. Вълевус, вика ми Кембъла, това е най-грозната история която съм чувал. Ами нали за това ти викам, че не е за разправяне. Ебати че гадно ми стана, ми вика Кембъла, от твоята хасковска история.

И ви казвам, читатели на моя блог, аз - Веселин Вълев, ако ги нямаше хора като Алексей Петров - с прякор Трактора, и всички тези борци и каратисти като днешния ни премиер Бойко Борисов (и той с прякор някакъв), с техните охранително-застрахователни изродщини, милиони грозни български истории щяха да ни бъдат спестени, защото почти всеки българин има по няколко такива най-грозни истории, които не иска да си ги спомня. И милиони българи нямаше да напуснат България заради днешната й отвратително грозна история. Защото в днешната история на България е пълно с алчни политически малоумници, но няма нито един държавник. Защото днешната ни история е най-грозната мутренско-политическо-мафиотска и всякаква история позната нам. И хич не е за разправяне. Ама как и да я забравим, като откакто се помним все сме в нейната аполо-балканска действителност.

източник: http://veselinvalev.blog.bg/izkustvo/2011/07/23/nai-groznata-istoriia.788611

цитирай
44. veselinvalev - Качак Мюнхаузен, "лечителю",
28.12.2013 05:59
Точно срещу Рождество отново тръгна да разиграваш целия този твой циркаджийски шаманизъм и да облъчваш хората с простотията си.
Всъщност България затова е на това дередже. Щото "чорбаджиите" и, за какъвто се представяш и ти, са крадци, лъжци и тарикати с евтини циркаджилъци, които изтърбушиха всичко родно, свято и мило и го превърнаха в унищожителна мафия. А сега пак те щели да "лекуват" от "вредно излъчване" като го "ликвидират". Господ да ни е на помощ. Няма кой друг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ka4ak
Категория: Политика
Прочетен: 6527512
Постинги: 470
Коментари: 13675
Гласове: 88778
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031