Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2009 21:35 - Почина наш съблогер и приятел!Сбогом!СРЯДА 13.00чСветаСофия
Автор: ka4ak Категория: Политика   
Прочетен: 24518 Коментари: 91 Гласове:
18

Последна промяна: 30.08.2009 16:10


Почина Александър Божков От Дневник Последна промяна в 18:10 на 23 авг 2009, 4420 прочитания, 138 коментара image

Александър Божков

Фотограф: Юлия Лазарова

 

На 58-годишна възраст след дълго боледуване днес почина Александър Божков. Той беше министър на промишлеността в служебния кабинет на Стефан Софиянски (1997) и в правителството на Иван Костов (1997-1999), главен преговарящ с ЕС (1999-2000).

В последните години Александър Божков се занимаваше основно с икономически изследвания и анализи - като основател и съпредседател на на Центъра за икономическо развитие.

С кончината на Божков "Дневник" загуби приятел и един от основните си автори - той беше редовен
колумнист на вестника. Негови текстове в рубриката "Мисли за душата" бяха издадени и в сборник. Слушателите на "Дарик радио" го познават и като музикален водещ - на предаването "Музика за душата".

Александър Божков работеше до последно с несломен от коварната болест дух, с какъвто са надарени малцина.

Поклон пред светлата му памет!

"Дневник"
19:15 - Александър Божков е починал Починал е, да.

Не го познавам като политик. И, като всяка пърхаща девойка, отказвам да коментирам качествата му на такъв.

Четох редовно блога му
albosh.blog.bg.

И го четох с голям кеф.

Ще ми липсват текстовете му и музиката му.

Почивай в мир, albosh!

Емоционална вметка: опитах се да оставя коментар под последния му постинг и блогът каза: "Авторът трябва да го одобри".
Стана ми празно. Когато авторът вече го няма, кой има правото да одобри вместо него?
  Автор: bemberski Категория: Други ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА МУ ПУБЛИКАЦИЯ В БЛОГА

21.07 19:06 - Интервю за Агенция КРОСС
Александър Божков:
Бойко Борисов създава едно експертно правителство
image image image
/ Последна редакция: 18:58 /
21 юли 2009 18:40

imageОбединяването, в края на краищата, на младото поколение и от СДС и от ДСБ е просто неизбежно. Настоящите лидери, като, че ли не възприемат все още добре идеята за обединяване, но това може да се промени в по-дългосрочен план и в крайна сметка ще се слеят, заяви бившият вицепремиер

 

Интервю на Ивелина Оприкова Информационна агенция КРОСС

 

Според Вас, опасно ли е създаването на кабинет на малцинството на ГЕРБ без писмена подкрепа и министерско участие на някоя от другите парламентарни партии в дясно по време на икономическа и финансова криза?

 

Не очаквам някакви драматични моменти около приемането на бъдещия кабинет на Бойко Борисов в пленарна зала. Това формално, разбира се, е правителство на малцинството, но истината е, че в случая Бойко Борисов не го разглежда като правителство на малцинството. Той всъщност смята, че има мнозинство в този парламевнт и ще го получи.Това мнозинство няма да се свива, а ще се разширява във времето.

 


Синята коалиция не получи министерски постове, днес поискаха експерти. Как ще коментирате позицията им в настоящия момент - бъдещият премиер ясно посочи, че иска самостоятелно правителство и не се страхува от избори?

 

Синята коалиция първоначално очакваше, макар и ограничена, някаква класическа формула на коалиция – с обща програма на ГЕРБ и Синята коалиция, както и общо правителство, в което те бяха готови дори и да не участват с министри, но да участват формално с една парламентарна подкрепа по един ясно изразен начин. Това, което Бойко Борисов им предлага в момента и това, което те се съгласиха в самото начало е да подкрепят новото самостоятелно правителство на ГЕРБ. В него може да има  някакви участници в изпълнителната власт от партиите на Синята коалиция, но това обаче няма да бъде в официалното им качество като излъчени по партиен принцип, а избрани като експерти. Това е една доста различна коалицонна формула от тази, която до момента сме свикнали да съществува. Ако се обърнем назад в последните две правителства имахме формални коалиции - НДСВ и ДПС, както и последната тройна управляваща коалиция. ОДС също бяха коалиция преди това в управлението и имаше макар и неофициално квотно преставителство на партиите участници в него. Настоящата формула, която Бойко Борисов предлага е очевидно съвсем различна. Той иска да има правителство на ГЕРБ и вярва, че ще увеличи парламентарната си подкрепа.


Оптимист сте за новия кабинет, ще изкара ли той мандата си до край?

Може да се каже, че съм предпазлив оптимст. Наистина очакванията са, че той ще получи сега подкрепа и тя ще бъде впоследствие дългосрочна. От друга страна, обаче бих казал, че не толкова Синята коалиция, колкото РЗС и Атака много бързо ще намерят своите причини да не харесват правителството на ГЕРБ и ще оттеглят подкрепата си от новия кабинет. Сигурен съм и в това, че и  в парламентарните групи на двете партии ще има хора, които ще преминат официално или неофициално към ГЕРБ и така ще подкрепят през цялото време Бойко Борисов. А при Синята коалиция, макар и с относително малка парламентрана група знам, че ще продължи желанието за повече формализация на сътрудничеството, но си мисля, че те нямат голям избор. Още повече, ако правителството на ГЕРБ предприеме една реформарторска политика, макар и закъсняла,  те ще продължат да го подкрепят, независимо от споровете.


Съпредседателите на Синята коалиция, като че ли нямат друг избор. Те са в шах, ако не го  подкрепят идва мандата на БСП?

Това важи и за трите парламентарни групи –РЗС, Атака и Синята коалиция на настоящия етап. В бъдеще не може да се прогнозира дали ще продължи подкрепата, но не трябва да се забравя, че правителство на БСП не е възможно практически на този етап. Както и да пресмятаме опозицията тя има общо 88 депуатата.


Имената на 7 от бъдещите министри вече са известни. Как преценявате бъдещия екип на новия премиер на България? Когато Вие бяхте част от изпълнителната власт Иван Костов смени 9 министри. Може ли това да се повтори при  новия кабинет?

Не мога да прогнозирам, но тук аз виждаме една много различна формула. От всички кандидати за министри, които чуваме до момента има само една много малка част хора, които са политически фигури. Бойко Борисов създава едно експертно правителство, един кабинет от личности, които си разбират от работата и не са изцяло политически назначения, които тепърва да се учат. Очевидно формулата е много различна от тази в миналото и особено от последното правителство на тройната управляваща коалиция, в която всички министри бяха хора с ясно изразен политически профил и които не претендираха с експертни качества.


Синята коалиция, независмо от драмите и скандалите около регистрацията, е част от новия парламент. Как смятате, ще се случи ли проекта за сливане на двете партии СДС и ДСБ?
За сега и двете партии декларират, че не искат да се сливат. Мисля, че обединяването в края на краищата на младото поколение и от СДС и от ДСБ е просто неизбежно. Настоящите лидери, не само председателите като, че ли не възприемат все още добре идеята за обединяване, но това може да се промени в по-дългосрочен план и в крайна сметка ще се слеят.

  Автор: albosh Категория: Политика
 
18:02 - Кой е Александър Божков

Александър Димов Божков

image

Роден е на 9 август 1951 г. в София. 
Завършил е американски колеж в Багдад. 
През 1974 г. завършва Висшия машинно-електротехнически институт в София, специалност машинно инженерство. 
Работи 4 г. в Либия като контролен инженер. 
1975 - 1991 г. - проектант в Софпроект; печели конкурс за научен сътрудник в Института по строителни материали; главен експерт в Министерството на териториалното развитие, жилищна политика и строителство. 
1992 - 1993 г. - ръководител на сектор "Строителна индустрия" в Министерството на териториалното развитие, жилищна политика и строителство. 
1992 - 1993 г.  - изпълнителен директор на надзорния съвет на Агенцията за приватизация. 
От октомври 1994 г. е заместник- председател на Обединения християндемократически център /в СДС/. 
Член е на Националния изпълнителен съвет на СДС от април 1995  до май 2000. 
1994 - 1997 г. - депутат от Добрич в 37-ото народно събрание в ПГ на
СДС
Зам.-председател на парламентарната Икономическа комисия в 37 НС. Председател на Подкомисията по приватизация..  Зам.-председател на Българската интерпарламентарна група 1995 - 1996 г. 
От април 1995 г. до февруари 1997 г. е зам.-председател на СДС. 

От февруари 1997 г. - в служебното правителство на
Софиянски и после  вицепремиер и министър на промишлеността  в кабинета на ОДС начело с Иван Костов до декември 1999 г., когато е освободен от поста на министър и вицепремиер по предложение на  Костов за структурни и персонални промени в правителството. 
На 23 декември 1999 правителството определи бившия вицепремиер и министър на промишлеността Александър Божков за главен проговарящ с ЕС.
На 9 юни 2000 г. подава оставка от поста главен преговарящ на България с ЕС по искане на премиера Костов. 

Съдиректор на Центъра за икономическо развитие.

Женен, има дъщеря.
Ползва английски, немски, френски и руски език. Води радиопредавания и вестникарски рубрики.

  Автор: reporter Категория: Новини
 Здравейте в свободната зона на Блог.бг.Обяснявам за зоната.Никога не трия коментар!Няма модерация!Единствено автора на коментара може да го махне!
ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!
НИКОГА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛ НЕЩО КОЕТО СТЕ СПОДЕЛИЛИ С МЕН НА ЛИЧНИ!
 


Тагове:   наш,


Гласувай:
18



1. dorichela - Мир на праха му....
23.08.2009 21:37
Мир на праха му....
цитирай
2. miralyub - тъжна новина днес. мир на праха му!
23.08.2009 21:42
тъжна новина днес.
мир на праха му!
цитирай
3. mamas - Поклон!
23.08.2009 21:45
Поклон пред паметта му!
цитирай
4. priqtel12 - Нека да почива
23.08.2009 21:45
в мир!!!
цитирай
5. miaa - Много тъжна новина, Качак..
23.08.2009 21:45
Поклон пред паметта му.
цитирай
6. edinman - Eдин стойностен човек си замина...
23.08.2009 21:47
Нека душата му почива в мир!
цитирай
7. ahinora - :(
23.08.2009 21:48
Нека почива в мир
цитирай
8. ninaantonova - Бог да го прости!
23.08.2009 21:50
Всеки си отива някога, но пътя по който е вървял оставя винаги следи.
цитирай
9. rosidi - нека да почива в мир
23.08.2009 21:50
нека да почива в мир
цитирай
10. feq - Тъжно... Почивай в мир, Сашо!
23.08.2009 21:51
И дано там, където отидеш
душата ти да намери покой!
цитирай
11. giorgiocbr - Много готин човек,
23.08.2009 21:51
Четях редовно блога му. Бог да го прости. Ще ми липсва, наистина, и с блога и с музиката си.
цитирай
12. lubima - Мир на праха му. . . . Утеха на душата ...
23.08.2009 21:55
Мир на праха му....Утеха на душата му....Поклон
цитирай
13. allbi - и аз :((
23.08.2009 21:57
dorichela написа:
Мир на праха му....

цитирай
14. boristodorov56 - Бог да го прости!
23.08.2009 21:58
Бог да го прости!
цитирай
15. анонимен - Ваички сме гости на земята !
23.08.2009 22:17
За съжаление малко от нас го осъзнават в контактите си в живота и блога ! Беше се самозабравил от положението си и никога не е бил истински блогер !
Напротив подмазваха му се вероломно ! Човек и добре да живее умира и не отнася нищо със себе си ,само умразата остава след него ! Факт !
цитирай
16. cefulesteven - Да почива в мир.
23.08.2009 22:22
Да почива в мир.
цитирай
17. ka4ak - анонимен Е.Т.беше прекрасен човек и приятел!
23.08.2009 22:25
независимо от различните мнения,работеше за България и помогна много сега да сме в Европа,точно във времето когато Държавата я нямаше!
цитирай
18. brand - Везните
23.08.2009 22:33
Какъв е бил, Бил е - каква приемственост остави от уменията си - ТОВА Е ВАЖНОТО.

Това ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕТЕГЛЯ !!!
цитирай
19. katan - Бог да Го прости!
23.08.2009 22:41
За пореден път пиша това изречение и то винаги с мъка!:(
Надявах се да е не истина,но...
Бог да Го прости!
цитирай
20. анонимен - един от най-кадърните политици в ...
23.08.2009 22:41
един от най-кадърните политици в последните 20 години, симпатизирах му.
Поклон пред паметта му!
цитирай
21. vmir - Бог да го прости. Наистина стойностен човек.
23.08.2009 22:46
Умен, съвестен и кадърен. Но това някои не са в състояние да го признаят или разберат. Винаги ще има и такива, които ще приписват на другите собствените си склонности и нелицеприятни способности...
цитирай
22. анонимен - Ражда ме се без нищо в ръце. Умираме ...
23.08.2009 22:47
Ражда ме се без нищо в ръце.Умираме така,както сме се родили.Не го познавам,но забелязвам,че много хора умират.
цитирай
23. ka4ak - анонимен - Е.Т.имаш погрешна представа!
23.08.2009 22:55
оставяме следа,която времето ще оцени!
цитирай
24. helios - Мир на праха му!
23.08.2009 22:56
Поклон!
цитирай
25. emil60 - Бог да го прости!
23.08.2009 23:05
Отиде си добър човек...
цитирай
26. sparhawk - Бог да го прости
23.08.2009 23:36
Не съм го познавал, но винаги някакси ми е бил симпатичен, симпатичен изглеждаше и в блога си. Дано сега си почива на някое по-хубаво място...
RIP :(
цитирай
27. анонимен - Защо ли не ми е мъчно
23.08.2009 23:46
за гусин 10%?
цитирай
28. ka4ak - анонимен-Е.Т.на мен ми е мъчно!
24.08.2009 00:12
и съжалявам,че не си го познавал.жалко.
цитирай
29. анонимен - @27
24.08.2009 00:28
И на мен също. Потвърждава се максимата - за мъртвия или добро, или нищо. Аз ще я наруша - крадец, но ковчег джобове няма.
цитирай
30. ka4ak - 29. анонимен - @27Е.Т. казах жалко,че не го познаваш и не си позволи да се крие с измислени закони както сега!
24.08.2009 00:45
Законът за амнистия е приет от 40 НС на 26 март т.г.
цитирай
31. hel - Поклон!
24.08.2009 00:58
Мир на праха му!
цитирай
32. agea - Мир на праха му!
24.08.2009 01:09
Мир на праха му!
цитирай
33. anothercat - Бог
24.08.2009 01:17
да го прости!
нека почива в мир
цитирай
34. tili - Бог да го прости!
24.08.2009 01:20
@@@@@@@@@@@@@@@@
цитирай
35. анонимен - Бог да го прости!
24.08.2009 01:49
Вече е в Историята.
цитирай
36. анонимен - Бе, тва синьо болшевишко прасе, ...
24.08.2009 03:24
Бе , тва синьо болшевишко прасе , мистър 10 % да е благодарно , че не можах да го гепна по-рано и лично да му резна грацмуля , на тая синя болшевишка маторица .
цитирай
37. анонимен - АХА, ВЧЕРА БЕШЕ ОЩЕ ЕДИН ХУБАВ ДЕН, ...
24.08.2009 03:27
АХА , ВЧЕРА БЕШЕ ОЩЕ ЕДИН ХУБАВ ДЕН , ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ , ОТИДЕ СИ ОЩЕ ЕДИН ГАРГАМЕЛ-ПОЛИТИК И СИН БОЛШЕВИК , МИСТЕР 10 % .
цитирай
38. анонимен - ДААА, НАРОДНАТА НЕНАВИСТ КЪМ БО...
24.08.2009 03:28
ДААА , НАРОДНАТА НЕНАВИСТ КЪМ БОЛШЕВИШКИТЕ ДУШМАНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПОНЯКОГА СЕ ЗАБАВЯ НО НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ , ЦИГАНИНА ГАРГАМЕЛ КОСТОФФФ Е СЛЕДВАЩИЯ .
цитирай
39. ka4ak - 37. анонимен -Е.Т.и вчера и днес е лош ден
24.08.2009 04:29
жалко
цитирай
40. ka4ak - 38. анонимен -Е.Т.смешно и трагично...
24.08.2009 04:38
и Стамболов беше посечен...
цитирай
41. анонимен - Аз бях един от малкото, които каз...
24.08.2009 05:27
Аз бях един от малкото, които казваха директно истината на Божков в блога му. Спрях да пиша там като разбрах, че е болен от рак. Не съжалявам за излкючително резкия си тон към него, както не вярвам той да е съжалявал за провалената ми младост. Най-много за него трябва да плачат другарите, защото Бош, Бъкито и разните му там мошеници възкресиха отново БСП и производните им.
Мир на праха му!
цитирай
42. iliada - Лека му пръст
24.08.2009 07:49
и Бог да го прости!
цитирай
43. yuliya2006 - СПОМНЯМ СИ ПЪРВИТЕ ДНИ В ТОЗИ БЛО...
24.08.2009 08:21
СПОМНЯМ СИ ПЪРВИТЕ ДНИ В ТОЗИ БЛОГ! БЕШЕ ОТ ПЪРВИТЕ ИНТЕРЕСНИ ХОРА, КОЙТО ОТКРИХ ТУК...
И ЗНАЕШ ЛИ ЗА КАКВО МУ СВАЛЯМ ШАПКА, ЗА СИЛАТА ДА СТАНЕ И ДА ПРОДЪЛЖИ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСИЧКИ...
ВСЕКИ ДЕН ВСЕ ПРИ НЕГО И ПРЕВОД ОТ ВЕЛИКИ ПЕСНИ...
ПОСЛЕ НЯКАК СЕ ОТДАЛЕЧИХ, ПО-РЯДКО ГО ЧЕТЯХ, НО ВИНАГИ В СЪРЦЕТО СИ НОСЯ ВЕЛИКИТЕ ПАРЧЕТА НА ДЖАЗА, ИЗРАВЯШЕ ГИ ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ..МНОГО СТАРИ ЗАПИСИ
ТРУДНО СЕ СБОГУВАМ , КОГАТО ЧОВЕК СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ..ЗА МЕН ЧОВЕК ЖИВЕЕЛИ В МИСЛИТЕ..ЗНАЧИ НЕ СИ Е ОТИШЪЛ..НЕ ВЯРВАМ...
С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
44. asthfghl - За починалите...
24.08.2009 08:54
...или само хубаво, или нищо.

Да помълчим...
цитирай
45. анонимен - Бог да го прости!
24.08.2009 09:09
Моите съболезнования на семейството му, всички близки и приятели, които го обичат...
цитирай
46. vanya70 - Съчувствам на близките и приятелите му...
24.08.2009 09:21
Дано почива в мир...

Поклон!
цитирай
47. flyco - ...
24.08.2009 09:57
Бог да го прости!
цитирай
48. mmagy - Да почива в мир!
24.08.2009 10:08
Да почива в мир!
цитирай
49. anastasiia - ...Тъжно...
24.08.2009 10:45
Бог да го прости!...
цитирай
50. анонимен - Какво ли ще стане с блог-а му сега
24.08.2009 11:25
Чудя се какво ли ще стане с блог-а му сега. Дали ще бъде закрит или ще остане като някакъв архив. Дали има процедура за такива случаи.
цитирай
51. ka4ak - Е.Т.за това винаги съм съветвал,да внимаваме какво пишеме!
24.08.2009 11:43
Написаното остава и само авторът му може да го изтрие!и Е.Т. е страхливо и неморално и обикновенно
замърсяващо!
цитирай
52. comfy - Мир на праха му!
24.08.2009 12:04
...
цитирай
53. kasnaprolet9999 - Поклон пред паметта му.
24.08.2009 12:16
Има неточности и пропуски в биографията му.
Той беше първия изпълнителен директор на Агенцията за приватизация и даде старт на действителните промени, които настъпиха през време на прехода. По-късно, като Министър на промишлеността и вицепремиер отговаряше пряко за приватизацията в България и през това време стана най-бързата приватизация, което за момента беше много важно условие, за да получим поредните траншове от Международния валутиен фонд, а впоследствие подготви и условията за членството ни в Европейския съюз. Най-много активи бяха приватизирани по време на синьото правителство и в частност под контрола на А.Божков. За това той бе достойно оплют, така както често се случва в България, където няма ненаказано добро.
цитирай
54. mirogankov - Почивай в Мир(о)
24.08.2009 12:20
поклон!!
цитирай
55. hikari - Мир на праха му!
24.08.2009 12:28
извървял е Пътя на любовта.
цитирай
56. анонимен - tini4
24.08.2009 13:23
Да почива в мир...
:( Тъжно е, когато хора белязали живота ни си отиват!
цитирай
57. анонимен - DO ka4ak
24.08.2009 13:43
E KAKVA E VRAZKATA NA STROITELQ NA SAVREMENNA BALGARIQ , STAMBOLOV S TAQ POLITI4ESKA PROSTITUTKA , SIN BOL6EVI6KI PLUJEK I GARGAMEL-POLITIK , MITER 10 % . NE RAZBIRAM , OT KOGA SE SRAVNQVAT , PLUJECITE I MAJETE .
цитирай
58. ka4ak - Е.Т.историята отчита връзката и отчита че няма ненаказано добро!
24.08.2009 14:02
да замълчим и оставим поколенията след нас да преценят!За мен е един прекрасен човек и приятел и дълбоко му се покланям!
цитирай
59. evrazol - >
24.08.2009 14:02
На проверката викат поименно мъртвите!
Мъртвите вече мълчат...
На проверката викат на глас неродените -
Неродените още мълчат...
И аз коленича пред страшния съд.
И аз отговарям за трима!
- Къде са?
Отвръщам: - Във мене!
Да, аз отговарям за всички!
...А казват: "На живия всичко е лесно!"
Не вярвайте! Много е трудно на живия -
Той носи в гръдта неродени и мъртви
И между тях е разпънат!
Дамян Дамянов
цитирай
60. анонимен - DO ka4ak
24.08.2009 14:10
Е ОТ КОГА ИСТОРИЯТА , ГОВОРИ ПРЕЗ УСТАТА НА ТАКЪВ ДРЪТ , БРАДАТ КОЗЕЛ , КАТО ТЕБЕ . А ЗА НАРОДНИТЕ ИЗЕДНИЦИ , ГАРГАМЕЛ-ПОЛИТИЦИ КАТ ТОЯ , МИСТЪР 10% , НЯМА ДА ИМА ПОКОЙ , НИТО НА ТОЗИ СВЯТ , НИТО НА ДОЛНИЯ .
цитирай
61. анонимен - скръб!
24.08.2009 14:19
БЕШЕ НЕВЕРОЯТЕН! ДЪЛБОК ПОКЛОН от мен САШО!
цитирай
62. malkiatprintz - Господ да го опрости...
24.08.2009 14:22
Господ да го опрости...
цитирай
63. анонимен - АБЕ ТУКА, НАПРАВО ВОНИ НА ГАРГАМЕЛ - ...
24.08.2009 14:28
АБЕ ТУКА , НАПРАВО ВОНИ НА ГАРГАМЕЛ - ПОЛИТИКАНЩИНА , ВЪХ КАКВА ОТВРАТИТЕЛНА СМРАД .
цитирай
64. анонимен - сбогом на един тулуп
24.08.2009 15:15
Ред е на Ваньо.
Защо не отриете едно виртуално погребално бюро по случая?
цитирай
65. анонимен - Бог да го прости
24.08.2009 15:19
Той беше по достоен от други "десни" които и до днес се пишат че милеят за нашата страна.

Лека му пръст.
цитирай
66. анонимен - СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ, СИНИ Б...
24.08.2009 15:20
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ .

цитирай
67. анонимен - СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ, ...
24.08.2009 15:39
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,
СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ , СИНИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ БОКЛУЦИ ,.
цитирай
68. анонимен - ABE TAQ KOMISIQ KU6LEV, NQM LI NA...
24.08.2009 15:47
ABE TAQ KOMISIQ KU6LEV , NQM LI NAI-NAKRAQ DA SE SAMOSEZI RA I DA NALOJI ZAPOR NA MNOGOMILIARDNOTO IMANE NA MISTER 10% .
цитирай
69. mrazekoff - Бог да прости
24.08.2009 16:10
греховете му - волни и неволни и съхрани Вечната му Пямят!
Амин!
цитирай
70. анонимен - E TAQ TORBA S LAINA, MSITER 10% PONE ...
24.08.2009 16:15
E TAQ TORBA S LAINA , MSITER 10% PONE OTARVA ZATVORA , MA GARGAMEL KOSTUFFFF , NE EEEEEEEEE .
цитирай
71. ka4ak - беше блогер и ще разбере...
24.08.2009 16:19
сигурно ни се усмихва добродушно и разбиращо и прощаващо...
цитирай
72. анонимен - DAAA VSENARODNATA OMRAZA KAM GA...
24.08.2009 16:27
DAAA VSENARODNATA OMRAZA KAM GARGAMEL6TINATA , SKORE 6TE ZASTIGNE I SAMIQ GAGRGAMEL KOSTUFFF .
цитирай
73. анонимен - ka4ak
24.08.2009 16:29
E KAKVA DU6A TARSI6 V TOVA BOL6EVI6KO PRASE , MISTER 10% .
цитирай
74. ka4ak - Е.Т.бесувай на воля...
24.08.2009 16:37
може и да ти просветне...
цитирай
75. konstant7 - Бог да го прости.
24.08.2009 17:05
Отиде си "Музиката за душата".
Поклон!
цитирай
76. gothic - Лека му пръст!
24.08.2009 18:01
И както винаги - тези които плюят, не смеят да се логнат. Характерно за дребните душици...
цитирай
77. анонимен - Човека-Долар
24.08.2009 19:24
Аз работя на Wall Street и съм финансово обезпечен поради участие в спекулативни борсови операции. Благодарение на личностните ми качества да анализирам финасовите и политическите трендове миналата година направих $15 млн бруто, но дори и без тази финансова инжекция живея от доста време в триетажен апартамент в Манхатън. Всичко това съм постигнал благодарение на вродената ми интелигентност и придобитата ми квалификация в Харвард, и никога не ми се е налагало да лъжа, крада или убивам за да живея в охолство. Има и един маловажен факт за моите успехи в завладяването на световните финансови пазари - винаги съм ползвал българските политици като антиподен модел. Абе, добре си ми е на мен в Манхатън.
цитирай
78. анонимен - с всеки се случва по веднъж /радерс/
24.08.2009 19:53
Ми той този, дето плюе и бърка цветовете, си личи, че е малко чикименто.
Божков беше аргюнлия мъж. Бог да го прости!
цитирай
79. drakulla - Бог да го
24.08.2009 20:22
прости. Нас всички Той ще ни и съди.
цитирай
80. анонимен - taniata
24.08.2009 20:29
Сбогом Сашо, беше добър и интелигентен човек, чувството ти за хумор беше неповторимо, вкусът към живота и хубавите му страни забележителен..... Дано да си на по-хубаво място...
цитирай
81. libertybell - ...
24.08.2009 22:43
бог да го прости!
цитирай
82. анонимен - Или добро или нищо
24.08.2009 23:06
Ще замълча
цитирай
83. анонимен - VSI4KI KOITO PI6ETE V TOZI SAIT S...
25.08.2009 14:09
VSI4KI KOITO PI6ETE V TOZI SAIT SOBSTVENOST NA BOL6EVI6KOTO PRASE IRENA KRASTEVA T.E. NA KRADLIVOTO DRANDARSKO CIGANE MINET DUHAN - SOPOLA STE TURSKI MEKERETA .
цитирай
84. анонимен - ka4ak
25.08.2009 14:16
DA OTKRADNE6 MILIARDI V EDNA BEDNA I OPOSKANA DARJAVA , KADETO NQMA PARI ZA LEKARSTVA NA ONKOBOLNITE I ZA PROGRAMI ZA LE4ENIE NA NARKO-ZAVISIMITE , VSI4KI NORMALNI HORA PO SVETA NARI4AT GENOCID ILI PRESTAPLENIE SRE6TU 4OVE4ESTVOVTO A PRESTAPNIKA BOL6EVI6KO PRASE . I KATO KAKAV TOVA BOL6EVI6KO PRASE E LEJAL V PRAVITELSTVENA BOLNICA A OGRABENITE OT NEGO STOTICI HILQDI ONKOBOLNI NE MOGAT DA SI PLATQT LEKARSTVA .
цитирай
85. анонимен - ka4ak
25.08.2009 16:21
QVNO I TI SI OT ORDATA NA PLATENITE GARGAMEL-DRASKA4I .
цитирай
86. boyana - Нека му е светло на небето
25.08.2009 22:26
Ще ми липсва хубавата музика,която подбираше...
цитирай
87. kasnaprolet9999 - Тялото му ще бъде изложено за поклонение днес
26.08.2009 10:19
в 13 ч. в църквата Св.София.
цитирай
88. strianakiev - Сбогом Сашо....
26.08.2009 15:19
Благодаря ти че беше с нас...Ще ми липсваш...но смомена ми за теб...ще живее...Поклон за това, което успя да направиш за всички нас...
цитирай
89. lubara - анонимен 78
26.08.2009 16:35
Не се ли изсилваш малко? И синът ми работеше в Манхатън, много важно!
цитирай
90. анонимен - тц,тц,тц
28.08.2009 20:55
тц,тц,тц, в каква духовна мизерия и недоимък на събития тънат тук десетки некрофили и професионални оплаквач/к/и...аре, ка4ак, не станали време да му изнасяш на Ал.Божков деветина тука, да може да си съпреживеете всички благата раздумка, да похлипате, да с еразчувствате от тежката загуба, танатофили гнусни, буооохх
цитирай
91. ok3223 - Значи презрение, зевзеци
31.12.2009 22:57
Отишъл си е, царство му небесно господин 10%...Продал за жълти стотинки, заедно с Командиро Костов, икономиката на България на наши и ваши.
ЕДИН ОТ НАЙ-ЗАСЛУЖИЛИТЕ ГРОБОКОПАЧИ НА БЪЛГАРИЯ..
ГОСПОД БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ka4ak
Категория: Политика
Прочетен: 6527553
Постинги: 470
Коментари: 13675
Гласове: 88778
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031